Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JasL

őstag

válasz Yeffy #91 üzenetére

Áh ne irigyelj, ezért már bőven kell túlórázni is, meg nyaralni sem jutok el az idén (sem). Meg nincs az a pénz, amit nem lehet elkölteni, még akkor sem, ha sok van. Igazából havi 1m-t kap egy ír szakács is, szóval mondhatni nem keresünk jól, csak Mo. viszonylatban. Angolt én kint hoztam fel, és elhiheted, életem során én is rengeteg kulimunkát végeztem, hogy tudjam fizetni a fejlesztői tanfolyamokat. Befektetetett energia és pénz nélkül, mint máshol sem, itt sem jutsz semmire. Drága hardver, drága tanfolyamok.. nem minden olyan laza, mint elsőre tűnik! Ha keményen dolgozol, megtérül a dolog, de kemény munka alatt tényleg keményet kell érteni. A TOP RATED érmét nem osztogatják akárkinek sehol, 90%-os projekt sikerarányt kell elérni meg jó pár év tapasztalatot. Elszántság nélkül semmi értelme a pénzt nézni... néha az egészséged is rámehet, nem vicc! Tudnék mesélni... na 100 szónak is 1 a vége: évek, komoly munka és TOP ész kell ekkora fizuhoz. És nagyon komoly elszántság. ELSZÁNTSÁG!

Új hozzászólás Aktív témák