- Milyen videókártyát?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- OLED monitor topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Azt senki nem állítja, hogy nem létezhetnek nők, akiknek mégis ilyen szakma kell. Persze hogy létezhetnek. Az arányokról van szó. Én is tudnék csinálni egy csomó női szakmát, csak nem érdekel. Ezen mit nem lehet érteni? Miért baj ez? Aztán ha valahol viccelődnek veled a férfiak (mert jó a humorunk is..
) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?