Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Fel sem merul benned, hogy a pelenkan, a mosason , a fozesen kivul egy not mas is erdekelhet? Es nem akar otthon ulni, mert nem olyan?
Na épp ez az. Ha senki nem akar otthon lenni, és mindenki karriert épít, akkor az miért család? És ki neveli a gyereket? Az a helyzet ugyanis, hogy egy gyerek nem tudja saját magát felnevelni. Az óvoda, és iskola pedig nem fogja ezt a szerepet betölteni, mert lassan már arra is alkalmatlan lesz, hogy egyáltalán bármit is megtanítson a gyerekeknek, nem hogy nevelje.
Nem tudom neked tökéletesen pontosan leírni hogy milyen a tökéletes családmodell, de abban biztos vagyok hogy ami most van, az messze nem az. És ha az ilyen DK féle terveknek teret engednek, akkor még egy homi házaspár is nevelhet majd gyerekeket... ahol ugye apu van, meg .... másik apu. Itt látszik mennyire elfajzott a világ. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy normális családok híján gyerekek sem igazán születnek, ergo amikor te öreg leszel, és a karrierkedésbe már rég beleuntál, akkor nem lesz aki nyugdíjat termeljen neked, és hova tovább, még talán nemzet sem lesz, amiben most élsz. Amilyen gyerekek meg mégis vannak, azok félhülyén jönnek ki az iskolákból, nem tisztelik a szüleiket egy cseppet sem, hiszen amúgy is alig látják őket, mert apu meg anyu is dolgozik, és nem látja mennyire semmi értelme az egésznek ebben a formában. Nem, ez biztosan nem a normális családmodell. Nekem pl apám sem volt, és anyámnak is állandóan dolgoznia kellett, hogy legyen valami pénz. Örültem volna neki, ha rendes család van, és nem egy olyan, ahol ugyan tudom ki az anyám, de egy nap láthatom vagy egy órát, és annyi. Közös programok? Mikor? Soha.... Hát ennyi. És ez nem egyedi, hanem általános. És most jöhet hogy bezzeg nagyanyám... és igen. Akkor más volt. Szerinted előreléptünk? Boldogabbak vagyunk mint ők? Nem hinném. Akkor jó az ami most van? Koránt sem.
Es nem normalis az az apa, aki ezt viszont atvallalja?
Szerintem egy nő, egy anya jobban kell a gyereknek az első 15 évében, de ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy ezen feladatokat akár az apa lássa el. Ez már megegyezés kérdése, és a pár kapcsolatán múlik. Én azt tartom rossznak, ha a család minden tagja karriert építget, amivel a gyerek kb kitörölheti a .... azt. És a szülők is, amikor majd rájönnek, hogy elcseszték az egészet. Mire azonban az emberek erre rá szoktak jönni, rendszerint már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged