- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris17
aktív tag
Ja, énis vártam a bétát, elunom magam a sok shooter mellett.
-
blaca83
őstag
Kár pedig arra számítottam, hogy a gyengélkedő BF4 mellett kipróbálom és ha jó a beta akkor benevezek rá!
-
Balika23hun
aktív tag
Őszintén szólva nem igazán érdekel hogy nyílt vagy zárt béta lesz, egy a lényeg ha nem tudom kipróbálni nem veszem meg és kész. Még egy Vince Zampella féle zsákba macskát nem veszek elég volt az mw2-re kidobni a pénzt.
-
xrace77
tag
Vártam a játékot, terveztem, hogy mindenképp kipróbálom a bétát, és az alapján döntök a megvételéről. (Előrendelés meg sem fordult a fejemben, tavaly nagyom megszívtam ezt).
Amilyen hírek jönnek a játékról, számomra felejtős lesz. Ha főleg jó visszajelzések érkeznek a játékról, akkor talán majd valamikor megveszem. -
Csöbronit
tag
Nem tudom mitől félnek amikor x360-on nem is lesz béta. A PC és xbox ONE együtt nem adja ki a huszadát annak amennyien tolni fogják ha kijön.
-
isizakhi03
tag
Vicc, röhej, szánalom. És persze EA.
-
Raysen623
addikt
Epic fail á la Titanfall...ez tényleg zuhanás lesz. Már a hivatalos gépigénynél ráncoltam a homlokomat, de most aztán végleg titanfall van nálam a játék kezdete előtt....a sok codos úgyis megveszi mert nekik nem számít semmi....jó játékot! Ezért nem fogok ide is beregelni....majd legfeljebb elolvasok egy tesztet
-
cannibal
senior tag
Még átnevezhetik utána Titanfail-re
-
Def26
félisten
Hehe. Így legalább biztosítják magukat, hogy nem mondják le annyian az előrendelést.
-
Ventur@
senior tag
Na a végén még azt is kitalálják, hogy aki beta-zik és feltesz gameplay videót, annak bannolják az Origin account-ját (mert ugye arról volt szó korábban, hogy a beta-ból lehetlesz majd videókat feltölteni).
Egyébként ennél a játéknél én már meg sem lepődöm, hogy ilyet kitaláltak. Kezdték a "nem lesz beta pc-re, aztán mégis lesz, mert kiderült egy kép róla"-történettel, aztán jöttek a fejlesztőktől a start előtti aggodalmaskodó hírek, meg hogy "húúú de jó lesz a beta". Ennek tetejére jön most ez, hogy nem lesz Open beta, csak egy zárt.
Ja demo-t meg nem kap a nép és aki nem jutt be beta-ra, az meg szívhatja a fogát és lesheti a feltöltött videókat.
Remekjó!
(#15) sanchezsa: Drogok miatt esetleg
?
-
lofagi
addikt
Szerintem az,hogy jelentkezni és az, hogy kezdődik nagyon nem ua. Jelentkeztem már nem egy betára és egyiknél sem úgy volt,hogy akkor kellett jelentkezni amikor már elindult a tesztelés. Ez megint valami gebasznak köszönhető.
(#16) nanorambo: BF4-ben nagyon jó volt a BETA, híre nem volt azoknak a bugoknak/chrasheknek amit azóta is "élvez" a tulajdonos
-
nanorambo
őstag
Ezaz! Inkább bétában omoljanak össze a szerverek, mint a végleges verzióba.
No persze, ha a nép látja, hogy a béta szar, akkor kevesebben veszik majd meg. Értem én.
AZ is lehet, hogy az EA már bánja, hogy beharangozták a bétát, szívük szerint törölnék, hogy vakon kelljen megint játékot venni. -
Sanchez638
addikt
Miért olvasok mindig Tintafalat?
-
Malachi
addikt
húha, hát izé...
azért nem ártott volna elköpni a nagy mellénnyel beharangozott hírnél, hogy "bocs srácok, closed beta lesz ám, szóval itt és itt lehet jelentkezni..."
marha nagy szükség van az ilyen álszent kavarásra, komolyan. pedig egészen megkedveltem a gémet a videók alapján. persze, EA.
-
cannibal
senior tag
Gondolom nem akarnak úgy járni mint a BF4 nyílt bétával
(Hogy utána sokan visszamondják az előrendelést, látva a produktumot.) Nagyon félek tőle, hogy ez a játék egy nagy fail lesz
Különben fel mernének vállalni egy nyílt bétát.
-
nanorambo
őstag
Valami nem stimmel még itt. A főcsávó
fosik, az EA hazugságaival nyugtatgatja a vevőket.
Eddig fennhangon közölték mindenhol, hogy jön a béta, mindenki próbálja ki. Igaz tényleg sehol nem említették, hogy open lesz. Most meg bejelentik ezt. Lehet nem lesz olyan nagy szám a játék... -
Xaels
félisten
Ha az a cél, hogy minél több embert beengedjenek akkor miért nem Open Beta-znak?
-
Vistaboy
veterán
"A bétateszt kezdési időpontja még nincs bejelentve, de egy korábbi értesülés szerint ez valamikor február 14. körül várható."
Le van írva a cikkben, hogy a béta még nem kezdődött el. Majd ha bejelentik a kezdési időpontot, valószínűleg lesz link is, ahol jelentkezni lehet rá.
-
.LnB
titán
Aki jelentkezni szeretne az tegye fel a kezét!
(#5) Mártógyurma De kutyából már lett Call of Duty epizód
-
Mártógyurma
tag
Mintha a tegnap olvastam volna, hogy az EA bizakodó a Titanfall startját illetően........
... Már megy a kavarás... ...Hiába, kutyából nem lesz szalonna.... -
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
Kérj Vince-től kulcsot hátha ad
-
Bjørgersson
félisten
Rohadjak meg ha látom hol kell jelentkezni.
-
nanorambo
őstag
FAIL!
Eddig ezt vártam és nem vettem meg a dayz-t, hátha megtetszik a titan fall. Akkor most megveszem a dayz-t a titanfallt meg majd leárazáskor. -
törölt tag
Na de hogy lehet jelentkezni a beta-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Habár nem kell előrendelőnek lenni a részvételhez, ennek ellenére csak kóddal lehet bejutni a Titanfall bétatesztjére.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest