- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- AMD FX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetroFighter
tag
Mindig is csodáltam a készítők korrektséget, jó érzés olvasni, hogy a kezdetek óta így álltak a vásárlóikhoz!
-
Az a 80% az 1.2-es patch-ez képest lesz vagy a simához?

-
Skynet258
veterán
"Enhanced Edition, melyet a játék tulajdonosai letöltés formájában szerethnek be májusban."
Szóval ha jól veszem ki, akkor szerintem nem, csak letöltésként szerepel majd az eddigi tulajoknak. Illetve ha most megveszed a boltban lévő sima verziót, akkor már te is letöltheted.
-
m4rc!
őstag
Akkor ez most boltban megvásárolható verzióban is lesz? Sztem meg fogom venni, az egyik legjobb gamma az utóbbi időben

-
kíváncsian várom.
-
Skynet258
veterán
Először csúnyát akartam írni, de aztán olvastam, hogy ingyenes lesz annak, akinek megvan. Így viszont korrekt a dolog, felfogható egy jóóó nagy patch-ként is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest