Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Elég simán. Az a fő titka, hogy nem ész nélkül kell szaladgálni, hanem egy helyen megcsinálni mindent, ami épp aktuális. Tehát nem egy küldetést csinálsz meg egyszerre, hanem minden részküldetést, ami az adott helyen található. Az sem árt, ha nem állsz le harcolni, csak úgy, ha be van nyomva az élet- (swallow) és manatöltés (tawny owl), ellenkező esetben pedig a pajzs használata javallott, amivel simán át lehet szaladni a pályán. Én személy szerint mindig 8-9 ilyen fenti löttyöt tartottam az inventoryban (tawny albedós, swallow nigredós) és soha nem volt baj. Nem árt a hanged man's venom, vagy a brown oil blade coating használata sem. Előbbi elég gyors halált eredményez, második pedig ütés után nagy eséllyel fájdalmat idéz elő, ekkor már a dex-es elleneket is lehet str-es módban csépelni körülbelül ötször akkora sebzéssel. A precise hit meg egy vicc, élettől függetlenül végzetes, ha bejön.
Egyébként harmadszorra experten alvás nélkül kevesebb, mint két nap volt, a végén 1-2000 xp híján 42-es szintű volt a karakterem és minden küldetést megcsináltam, még azokra a helyekre is bementem, ahova épp nem vitt a szál (például a raven's armournál mindegyik komponenst beszereztem, azt is, ami a másik két szál egyikéhez kellett volna csak).Összegezve a játékról a véleményem: Irányítás elején fura, de simán megszokható. Játékélmény utánozhatatlan. Történetbe nagyon bele lehet élni magad. Viszont nagyon nem tetszett, hogy miután megszerezted az első arany képességet, minden taktikát nélkülöző mészárlásba megy át az egész játék. Akármelyik képességre rakod az aranyat, az olyan erős lesz, hogy mindenkit simán kivégzel a használatával és ez eléggé kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest