Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ha jól emlékszem, anno az AMD pont azért szakított a havi frissítéssel, hogy ne két csapat dolgozzon rajta, mert az hibalehetőségeket szül.
Miután ezt megszüntették - mondjon akárki akármit - nagyságrendekkel csökkentek a driverből fakadó hibák, és rengeteget javultak a driverek. Nekem a 6 év alatt egyszer sem volt Radeon driverrel komolyabb problémám.Ja, de, egy hibám volt a Crimsonnal, ezt többször sikerült reprodukálni is:
Ha Cliffs of Dover -el játszottam, és futott az MSI Afterburner meg az OSD szerver, és a driverben volt a CLoD -nak külön egyedi profil beállítva, akkor a játékból a főmenübe történő kilépéskor lefagyott, és ha ezek után törölni akartam a játékprofilt, akkor előadta "a driver nem válaszolt, majd helyreállt" című műsort. Ha a fenti 3 feltétel közül csak 1 nem teljesült, akkor semmi baja nem volt. Ha nem volt profil, nem volt baja a játéknak. Ha nem futott a játék közben az Afterburner, és nem fordult elő a játékfagyási hiba - vagy utána rebootoltam a gépet -, akkor tudtam rendesen törölni a profilt.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest