- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Ugyanaddig bírja az ipad 3, mint a kettő (kivéve az új 32nm-es kettest). Most akkor mi a gond? Erősebb vas, ugyanaz a sebesség, négyszeres felbontás, normál használat mellett több nap rendelkezésre álló idő... tényleg, még egyszer, mi a gond?
Ja,hogy nem a 16:9 dilihez igazodik, vagy a droid cuccok 46 féle felbontásához? Nahiszen
Amúgy nem értem, miért szívná meg bárki is a 2048*1536-tal? Nem natív lesz rajta a 1080p-s film, vagy mi? Ha valaki erre gizdul, biztos lesz olyan app, ami levágja azt a 228 pixelt bal/jobb oldalt... mennyi is az az ipad 3 pixelsűrűségével?
-
Gusztáv
addikt
A mostani Dell tablet (Latitude ST) is Atommal dolgozik, ezt mondjuk tényleg elfelejthetnék. Árban meg marhára nem versenyeznek az Ipad-al, bőven 200e felett van az is. Ha egy cég Windowsos rendszerekre épít, akkor a hajukra kenhetik a Ipad-et. Van ebben bőven fantázia, pl nálunk a szervizes kollégák simán tudnák használni, amikor diagnosztikákat futtatnak, vagy pl a digitalizált szerviz dokumentációban keresnek valamit. Épp most kaptak érintős notebookokat, de szerintem simán tablet lesz 1-2 év múlva.
Laci
-
Polllen
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #4 üzenetére
Adatokat rogziteni pont nem lesz hatekony, mar ha gepelessel teszed. En sokszor orulnek a raktarban teljes mobil sap hozzaferesnek, de csak adatokat nezni. Kenyelmes lenne, csak nem tul koltseghatekony:-)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
arn
félisten
jelenleg az... sok helyre praktikusabb lenne a 4:3 (foleg munkara), de ha mar igy alakult, es egy csomo helyen szeleskepernyohoz szabnak mindent, akkor nem kellene akciozni. vagy az egyik vagy a masik oldal szivja meg. nekem spec nem hianyzik az ubernagy pixelsuruseg, meg csak egy urugy, hogy miert adjanak el neked sokkal gyorsabb hwt, mert a regi megdoglik a nagy felbontas alatt.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
azbest
félisten
"Szivárognak az adatok a Dell Windows 8-as tabletjéről"
"A vállalat elsősorban az üzleti megoldások szegmensét támadná le, melyre a Windows 8 megjelenése meg is adja a lehetőséget."Tisztára, mintha egy biztonsági rés lenne a 8-ban
-
M@trixfan
addikt
Nagyon szurkolok a Microsoftnak, hogy sikerüljön megoldani az eltérő felbontásű és méretű kijelzők közti áthidalást. Az eddigi HDPI alkalmazásuk egyszerűen nem működik. Az új iPad után én már biztosan nem használnék 1336x768-as felbontást, sokkal jobban olvasható minden rajta. Mintha oda lenne festve az üvegre, úgy mint az iPhone-nál.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
.mf
veterán
Az "üzleti", "Atom", "Windows 8" és "2GB RAM" náluk hogy fér meg? Nálam ezek csak egymást kizárva Ha üzleti, akkor nem lehet Atom, sem 2GB RAM, mert az manapság már XP-hez sem elég.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
madgie
titán
"inkabb az ipad egyedi felbontasa baromsag"
Egyedi mi? Vagy 8 éve olyan CRT monitorom volt, ami 2048*1536-ot tudott... semmivel nem egyedibb, mint a most agyonsztárolt Full HD.
szerk: szerintem meg pont az a hülyeség, hogy mindenhová a 16:9-et erőltetik. Tévén oké, asztali gépnél egyértelműen jobb a 16:10, tabletnél (nekem) meg a 4:3.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Jim Tonic #12 üzenetére
szerintem nem hulyeseg notis felbontas fele menni... inkabb az ipad egyedi felbontasa baromsag. maradjanak a bevaltaknal (hd, fullhd, etc).
az atom meg igy is pariban lesz a leggyorsabb arm procikkal cpu teren. gpu kellene bele masik.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
nagyúr
Atom és 1366x768? Dell melyik bolygóra tett a székhelyét? Barmok.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
vinibali
őstag
ez a Dell is mekkora Intel bérenc, te jó ég...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
madgie
titán
"Csak ugye az a baj, hogy nem igazán lehet tablettel jól gépelni, akkor már inkább netbook"
Aki "vakon" gépel, annak biztos, egypontnulla usernek viszont tökmindegy, sőt, fektetve nagyobban mondjuk az iPad-en a "gombok", mint az átlag csepp netbookon.
szerk: bezony képes voltam nem vakon is félregépelni
[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
válasz Mr.Csizmás #4 üzenetére
Csak ugye az a baj, hogy nem igazán lehet tablettel jól gépelni, akkor már inkább netbook, nem (mondjuk erre is inkább notebookot használnék)?
Titkárnők? Mindenki ezt használja. A belsősökkel is így tartjuk a kapcsolatot, és egymás között is, mert Bp-n mindenki szét van szórva. Illetve ahol én vagyok ott a telephely is elég nagy.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
capulet75
addikt
Vajon ebből is lesz "5" mini?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
arn
félisten
no ide epp jo lenne az amd hwre... tipikusan az a terulet, ahol a prociero kevesbe fontos. most bizonyithatna az x86os oldal, elkennek barmelyik armos cuccot minden teren. csak az arazasa figyelni kell, mert jobb de dragabb, jelenleg nem nagyon fog sikerre vezetni. szvsz az uberolcso androidos tabletek es az ipad az ellenfel - nem mindegy, hogy melyiket veszik celba. az ipad ala kell arazni, es tobbet nyujtani, ugy talan van esely kicsit elhalvanyitani az almas logo vonzasat a dragabb androidos/armos tabletek sulytalanok az ipaddal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
citrix
SAPstb.
nekem speciel jól jön(ne), ha a céges telephelyen (udvaron) is tudom folytatni a helyszíni adatokkal a rögzítést pl.
szerk.: mivel ezeket az "egzotikus" dolgokat 99%-ban win-re írják, így okés lenne.
ui.: akiket láttál, azok a titkárnők lehettek
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Tigerclaw
nagyúr
Remélem ezt a szegmenst az AMD is komolyan veszi.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
MongolZ
addikt
Én látok benne bőven lehetőséget az üzleti életben, én sokmindenre tudnám használni.
Rengeteg táblázattal kell dolgoznom, amit jóval többször kell nézegetni, mint kitöltögetni, amire ideális lenne. Gépelés szempontjából halál, de tuti van valami külső hajtogatható, de merev billentyűzet hozzá.
Nekem nagyon szimpatikus ez a tablet, de jó lenne AMD hardverrel... -
buherton
őstag
Üzleti céllal hogyan használhatják? Amit én látok, hogy mindenki a skype-on meg az outlook-on lóg, és írogatja az üzeneteit, amire a tablet egyáltalán nem alkalmas.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest