Új hozzászólás Aktív témák
-
namaste
tag
válasz Geri Bátyó #15 üzenetére
14 SATA port felhasználása esetén a fennmaradó 6 sávhoz hozzá lehet rendelni másfajta protokollt.
Teljes kiosztás: Xeon D-2100.(#18) Duracellm...
A PCIe, SATA és a GbE is full-duplex, két érpár kell egy sávhoz (lane). -
törölt tag
válasz Geri Bátyó #15 üzenetére
Ha próbálunk logikusan gondolkodni akkor 20 szimmetrikus érpárra 10 sata portot lehet rádrótozni.
14 sata port az egy kitalált szám, vagy bele vannak számolva a natív portok is, vagy a dátumSzerintem a memória teljesítményén sokat segít, - legalább a bencsekben - ha gyorsabb lehet nála a processzor mag
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Én leginkább a HSIO-t nem értem. A 20 sávból a 20 PCI-E az rendben és a 4 USB 3 is, de hogy jön ki a 14 SATA? 1.43 sáv kell 1 SATA porthoz?
Illetve az is eléggé szokatlan, hogy minden kiépítésben 3 GHz a max. turbo.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
GodGamer5
addikt
válasz Blazs120gl #5 üzenetére
Ez az új sztenderd. Régen a Crysis volt, ma már az Anno. Amúgy biztos nem működik.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
zzola
titán
-
-
cheatergs
senior tag
Csak a Pentium emlékét ne hozza vissza az Intel a D emlegetésével!
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Manbal
senior tag
ha már így offolgatunk, akkor én is
az Intel-t nem igazán izgatja a spectre meg a meltdown, tudják hogy nemsokára elkészülnek azzal a mikrokóddal ami lényegében semmissé teszi az eddigi I/O sebességvesztést...
amúgy igen ez pont az a piac ahol tartani kell az ilyesfajta sebezhetőségtől, de odahaza qrvára nem... a CPU cache-ből ellopnak adatokat, és???! a lényeges infók eleve kódolva kerülnek oda, teszem azt bankkártya adatok, akkor azt a csúnya hekker bácsi hogy fogja tudni értelmezni??!! nem úgy van ott az infó hogy most ez itt kérlek a Facebook jelszó, ez meg a poresz oldal nickneve szóval adatokat lehet lopni, de nem sok használható infót nyernek ki belőle az biztos, ha nincsennek képben hogy ép mi fut, akkor meg főleg nem...
-
Hg3X
tag
-
Blazs120gl
aktív tag
Anno 2205 fut rajta?
-
őstag
Remélem ezekből nagyobb választék lesz (ITX feletti méretben), mint az előzőből.
Azonos freki és magszám mellett mi indokolja a magasabb fogyasztást az előző szériához képest? -
Z_A_P
addikt
Spectre? Meltdown?
86watt, hahaha, akkor ez is bekajal 150 wattot gondolom ha megkuldik. AVX nelkul persze.Amugy mikortol lesz elerheto?
[ Szerkesztve ]
OK
Új hozzászólás Aktív témák
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!