Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
"A kompatibilitást illetően széles skálán mozoghat a Luminous Engine optimalizálhatósága, hiszen a Square Enix elmondása szerint a mobil platformoktól kezdve a konzolokon át egészen a legmodernebb PC-ig mindenen futtathatóvá tehető."
Ezek után miért kell kijelenteni azt, hogy pc-n nem lesz.... ? Komolyan.
-
Cubeba
csendes tag
Már csak arra kell várni, hogy kijöjjön egy játék ezzel a motorral.
-
CARNIVAL
csendes tag
nekem nem tetszik egyáltalán, elég csúnya.És nem is sokkal modernebb...
utálom az effajta stílusú látványt akármit csinálhatnak. -
OctoCore
tag
huhuuhuhuuu jöjjön máár!!!

-
laceeeboy
tag
Hát ez, amit a videóban láttam tényleg kibebaszott szép. Mire nagypapa leszek, élő embereket irányíthatunk valós időben
(mint a Gamer c. filmben) -
zseko
veterán
Nagyon ütős, de qrvára utálom az ilyesfajta idegbeteg kamererángásos filmezést ahol semmit sem látni normálisan, mintha ettől lenne valami hűdefasza dolog

(#17) Manbal: nem szeretem a konzolokat, viszont nincs igazad ebben, de ne zavarjon..
-
-
Manbal
senior tag
Ez majdnem biztos hogy alapból PC-n lett bemutatva. Mire kijön a kövi Xbox, addigra egy csúcs PC simán kenterbe veri, de ne zavarjon
Előzetesen azt lehet mondani hogy a jó esetben 2013 végén debütáló box kb. egy 4 magos Ivy bridge 3.5Ghz + 8GB ram + 8970esnek fog megfelelni. Szvsz semmi egetverő újdonság nem lesz, csak annyi amit már az új Max Payne-nel érezni lehet, azaz sokkal több van a DX11ben mint amit eddig mutattak, és mosmár ki is lesz használva. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ateszzero
őstag
A gamespot oldalán láttam, volt egy hosszadalmas cikk erről a techdemóról, elkezdtem keresni, de már konkrétan ugyanazt a cikket nem találom , ugyhogy nem tudom linkelni.
Szerintem a FFXV simán jöhet ilyen grafikával , persze ha nem neked lesz igazad és nem a XIII versus-t nevezik át XV-re , és elkezdenek egy teljesen új részt , ami persze több évig fog tartani, addigra nem is lesz olyan nagy szám, de ki tudja , ennyire nem akarok előre haladni..
A XVI még azért elég messze van, a XIII-ra is éveket vártunk. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ateszzero
üzenetére
Ezt nem tudom hogy honnan vetted hogy az FF15 ezzel fog készülni.
Jelenleg az a helyzet hogy a Final Fantasy Versus 13 lesz valószínűleg átnevezve Final Fantasy 15-re. Max az FF16 jöhet ilyen grafikával.
A techdemo gyönyörű, de mint tudjuk nem minden a grafika... Plusz nem is biztos hogy ezt a grafikát pc-n is látni fogjátok.
Az biztos hogy az új konzolok vadállatok lesznek...
Na ez jobban néz ki szerintem mint a minapi UE4.
-
Dimitryj
aktív tag
Aztalaborult......
Agyhalál, és nyálcsorgatás.
Kiváncsi vagyok mit adnak majd ki vele.
-
Psych0
őstag
fuck! Ez lélegzetelállító!!!
Milyen hardveren demózták vajon?
-
Ateszzero
őstag
Ezt a következő generációs konzol játékok fejlesztéséhez tudják csak használni, a forrás oldalon írják is. Ezzel fog készülni a Final Fantasy XV is , ezt is elárulták.
Nagyon ott van ez a grafika. -
gybazsi
senior tag
Eléggé összerakták ezt a motort, azt hiszem.

-
Arena87
aktív tag
Most már csak egy jó kis jRPG-re kell várni ezzel a motorral.

-
Kashim
őstag
Jézusom... úgy nézem megint brutálnagy ugrás lesz a next-gen konzolok megjelenésével. Remélem minél előbb, mert már pár éve látványosan visszafogják a grafikai fejlődést. Mostani E3-on azért végre lehetett már látni az állóvízből kitörő fejlesztőket. (Watch dogs volt a másik amin megakadt a szemem, játékmenetileg és grafikailag is)
-
capulet75
addikt
Hű bammeg.

-
Dagidög
senior tag
A látottak alapján nagyon rendben van ez a motor.

-
RaZroX
addikt
Ez nagyon durva ez a videó....

-
Manbal
senior tag
Igen csak ütős! DX11et maximálisan kihasználó cucc, sőt lehet hogy már DX11.1et is

-
qad
senior tag
Lélegzet elállító. Max respect ennek a motornak is és a képek alapján méltó ellenfele lesz a Cry engine-nek(magán vélemény).
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Autós topik
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mint a Gamer c. filmben)

Előzetesen azt lehet mondani hogy a jó esetben 2013 végén debütáló box kb. egy 4 magos Ivy bridge 3.5Ghz + 8GB ram + 8970esnek fog megfelelni. Szvsz semmi egetverő újdonság nem lesz, csak annyi amit már az új Max Payne-nel érezni lehet, azaz sokkal több van a DX11ben mint amit eddig mutattak, és mosmár ki is lesz használva. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)