Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Jól néznek ki nagyon, ha ennyire jó lesz a hűtésük, mint a kinézetük akkor hűs kártyák lesznek.
-
sirzollee
tag
Vapor-X Forever!!!
-
Translator
tag
:: Mindkét cég elmondta, hogy az előbb említett hűtők alacsonyabb zajszint mellett jobb hűtési teljesítményt mutatnak fel az AMD referenciamodelljéhez viszonyítva.
Azért ez asszem nem volt nehéz
Van vkinek infója arról, hogy mikor jönnek a rendes hűtős 58xx-ek?
-
Isee
senior tag
És még jobban is néz ki az új Vapor-X
Persze az előző se volt csúnya, de nekem ez jobban bejön. -
zsirfecske
addikt
passzív sapphire 5770-et! akkoris kivárom...
-
moha21
veterán
Ezzel teljes mértékben egyetértek, ha bedobod a gépbe legyen elsőnek hideg( sztem ez a legfontosabb a sebessége mellet) persze ez szubjektív valakinek az kell, hogy világítson a neon pedig az is zabálja az áramszámlát....( környezetvédő vagyok bocsi:
üdv: moha
Én még mai napig használok 600mhz celeront 4 mb integrált vga--val ha csak prohardverezni akarok nem eszik annyit, mint a vgam-m:S) -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Persze ez igaz engem sem érdekelt amikor megvettem a Sapphire HD4850 dual slot fansink-et hogy hogyan néz ki, de általában az egyedi hűtésű VGA-k jobb hatásfokkal és halkabban hűtenek. (Kivéve pár Gigabyte VGA-t.) Főleg ha a nyári kánikulát vesszük figyelembe ott azért csak számít, főleg ha valaki húzni is akarja a kártyát.
-
Hurrá. Dejó.
Majd az 5850 passzívnál szóljatok. -
Devid_81
félisten
Inkabb a nagytesokat piszkalnak vegre, persze gondolom nem lehet mert az AMD nem akarja tovabbra sem.
-
Egzee
őstag
Powercolor csak a 3850 óta használja ezt a hűtést
-
P00By
nagyúr
PowerColoréknál(
) még volt raktáron ilyen hűtő...
-
ngabor2
nagyúr
senki ne vegye magára, de tetszik ez a "csúnya a hűtője" hozzáállás
jó esetben az ember kb. beszerelésig látja a hűtőt... onnantól kezdve legközelebb akkor, mikor cseréli. plexi oldallap esetén is legfeljebb az élét látja. hasonlóan a többi alkatrészhez. ezért nem bírom megérteni azokat, akik ez alapján válogatják a hardvert, és nem azok használatbeli tulajdonságait (sebesség, tuninglehetőség, hang, hűtési teljesítmény/melegedés, mittudomain) veszik legelőre, és az utolsó helyek egyikére meg a kinézetet.
de ez tényleg csak az én saját véleményem.
vapor chamber: legelőször egy blade szerverben láttam... nem lehet gyenge a teljesítménye, ha ott is alkalmazzák. bár a működési elv alapján alapból nem lehet gyenge.
-
- = Zk = -
félisten
sztem nem csúnya az a vapor-x verzsön...
(PC-t meg elvből nem vennék. nemtudom miértapropó, kinek is a "leányvállalata"?)
-
Manbal
senior tag
válasz
gametofiton #26 üzenetére
Sajnos valszeg igazad van... pedig én és még sokan mások inkább vennénk egy gyárilag tuningolt csúcskarit, mint az elsőszériás példányokat
-
Manbal
senior tag
Mikor jön már az 5870 toxic?... nemértem ezt a fajta politikát :S minek ennyire várakoztatni a népet...
-
gametofiton
tag
Szerintem pont az olyanok miatt, mint te csinálják ezt, szal sokan egyből megveszik az új 5870est, és mivel csak később jönnek ki a jobb verziók, ezért majd feltehetően, akik tehetősek egyből vesznek majd olyant, a mostanit meg eladják..szal így rögtön 2 terméket vettek meg, nem pedig 1et, ha alapból lennének érdekes verziók.
-
-
törölt tag
Majd akkor szóljatok ha lesz valami single slot megoldás.
-
Talán egyre befizetetk.Erre még telik
-
zuchy
őstag
De azokban nincsen "Vapor Chamber" technológia. Azok csak egy sima aluborda, valamelyiknek a közepében réz maggal. Ennél meg egy kiterített hőcső van a lamellák alatt és az is érintkezik a GPU-val.
Amúgy mindegyik Vapor szériás karinak ilyen a hűtője, de a többinek, a nagyobb teljesítményűeknek magasabb a bordájuk.
-
DEJVID
őstag
Nehogy azt mondják már, hogy a powercoloron lévő hűtés jobb mint a "gyári"
-
sp@rtan
senior tag
Ez a sapphire kegyetlenül jól néz ki
Vagy egy ilyen,vagy egy ref. 70es leszDoboz alapján nem adnak hozzá bundle-t
Mind1 nem ezért kell meg venni egy VGA-t -
vd1992
tag
a Vapor-X hűtőnél a hűtőborda eléggé hasonlít az Intel gyári hűtőre....
Sapphire felvásárolta az LGA775-ös gyári hűtőket?
-
KicsiUbul
őstag
Az a gondom, hogy a halk az igen szubjektív. Majd, ha valamelyik haver végre vesz egy ilyen kártyát, akkor meg tudom hallgatni, és eldönteni, jó-e nekem a referencia megoldás, vagy sem
Az hogy mindenki sír, szerintem az eddigi tapasztalatok eredménye. Ég adja, hogy tényleg jók legyenek a ref hűtők. -
lsc
nagyúr
A referencia hűtőket minden tesztben csendesnek és jó hatásfokúnak írják /az összes 58xx-nél/, akkor nem értem miért ez a sírás . Igaz ha valakinek jobban megéri ugyanazt a kártyát megvenni drágábban akkor OK, a "más" hűtő mindenhol feláras .
-
]Phobos[
senior tag
Az a Sapphire annyira ronda, hogy már tetszik. Hatásfoka/ hangja biztos szuper, ám itt felvetődik a kérdés, hogy nem inkább az 5770-re kellene engedélyezni a hűtőcserét? Lehet, több értelme lenne.
-
Pixelmaster
tag
a saphire kártyája jobban tetszik mint ami most van nekem, (most csak a kinézetéről beszélek)
de most hogy felhívták rá a figyelmem felülről tényleg kicsit wc üllőke
az ára sem vészes, azt szeretnem megkérdezni, hogy ez a 5750es szerintetek mennyivel gyorsabb mint az én saphire 4830-som?
mert akkor lecserélem, míg van értéke a jelenlegi kártyámnakköszönöm az esetleges választ....
-
SzlobiG
félisten
Tetszetős a zafír.
-
Solicidium
aktív tag
Érdekes... Pont a hd5750 gyári (ami amúgy valóban "nem túl" esztétikus) hűtőjéről írják több idegennyelvű tesztben, hogy még teljes terhelés mellett is szinte denevérnek kell lenni ahhoz, hogy hallható legyen a hűtő, annyira halk és közben a kártya se fő meg.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Végre nem úgy néz ki az 5750 hűtője mint egy WC-ülőke nekem valahogy felülnézetből mindig az ugrott be.
A Vapor-X még jól is néz ki.
-
luw2win
őstag
58xx-asok egyedi hütéseit várom már
-
kételkedem
addikt
Miért jó az, hogy a hűtés műanyag burkolata jóval túlér a kártya nyákján?
-
Geönczy
aktív tag
Gondolom fog valamikor...de mikor?
Most veszek 5870-es kártyát és nagyon jó lett volna ha választhattam volna többféle hűtővel felszerelt modellek közül.
Kiosztják a gyengébb hűtős változatokat először...nem értem ezt a fajta politikát.
Akkor inkább adnák olcsóbban a gyári hűtősöket az egyedieket meg drágábban, csak lenne választék.
Miért kell elcsúsztatni ezt időben.. -
Gyuri27
félisten
Zafiréknál elszaladt a ceruza. A pw meg sablonos (kinézetre legalábbis).
-
Geönczy
aktív tag
Csak az 5750-es kártya hűtőjét lehet lecserélni.....
Nehogy véletlen egy nagyon jó hatásfokú egyedi hűtő legyen valamelyik nagyobb kártyán.
Most ez a Vapor-X annyira nem tetszik. -
Móci
addikt
A Sapphire megoldása nagyon tetszik! Annyira meg nem lesz vészes áron szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest