Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Venz v12 ultra Firmware hiba
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Flipper Zero
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Jól néznek ki nagyon, ha ennyire jó lesz a hűtésük, mint a kinézetük akkor hűs kártyák lesznek.
-
sirzollee
tag
Vapor-X Forever!!!

-
Translator
tag
:: Mindkét cég elmondta, hogy az előbb említett hűtők alacsonyabb zajszint mellett jobb hűtési teljesítményt mutatnak fel az AMD referenciamodelljéhez viszonyítva.
Azért ez asszem nem volt nehéz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van vkinek infója arról, hogy mikor jönnek a rendes hűtős 58xx-ek?
-
Isee
senior tag
És még jobban is néz ki az új Vapor-X

Persze az előző se volt csúnya, de nekem ez jobban bejön. -
zsirfecske
addikt
passzív sapphire 5770-et! akkoris kivárom...
-
moha21
veterán
Ezzel teljes mértékben egyetértek, ha bedobod a gépbe legyen elsőnek hideg( sztem ez a legfontosabb a sebessége mellet) persze ez szubjektív valakinek az kell, hogy világítson a neon pedig az is zabálja az áramszámlát....( környezetvédő vagyok bocsi:
üdv: moha
Én még mai napig használok 600mhz celeront 4 mb integrált vga--val ha csak prohardverezni akarok nem eszik annyit, mint a vgam-m:S) -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Persze ez igaz engem sem érdekelt amikor megvettem a Sapphire HD4850 dual slot fansink-et hogy hogyan néz ki, de általában az egyedi hűtésű VGA-k jobb hatásfokkal és halkabban hűtenek. (Kivéve pár Gigabyte VGA-t.) Főleg ha a nyári kánikulát vesszük figyelembe ott azért csak számít, főleg ha valaki húzni is akarja a kártyát.
-
Hurrá. Dejó.
Majd az 5850 passzívnál szóljatok. -
Devid_81
félisten
Inkabb a nagytesokat piszkalnak vegre, persze gondolom nem lehet mert az AMD nem akarja tovabbra sem.

-
Egzee
őstag
Powercolor csak a 3850 óta használja ezt a hűtést 
-
P00By
nagyúr
PowerColoréknál(
) még volt raktáron ilyen hűtő... 
-
ngabor2
nagyúr
senki ne vegye magára, de tetszik ez a "csúnya a hűtője" hozzáállás
jó esetben az ember kb. beszerelésig látja a hűtőt... onnantól kezdve legközelebb akkor, mikor cseréli. plexi oldallap esetén is legfeljebb az élét látja. hasonlóan a többi alkatrészhez. ezért nem bírom megérteni azokat, akik ez alapján válogatják a hardvert, és nem azok használatbeli tulajdonságait (sebesség, tuninglehetőség, hang, hűtési teljesítmény/melegedés, mittudomain) veszik legelőre, és az utolsó helyek egyikére meg a kinézetet.de ez tényleg csak az én saját véleményem.
vapor chamber: legelőször egy blade szerverben láttam... nem lehet gyenge a teljesítménye, ha ott is alkalmazzák. bár a működési elv alapján alapból nem lehet gyenge.
-
- = Zk = -
félisten
sztem nem csúnya az a vapor-x verzsön...
(PC-t meg elvből nem vennék. nemtudom miért
apropó, kinek is a "leányvállalata"?) -
Manbal
senior tag
válasz
gametofiton
üzenetére
Sajnos valszeg igazad van... pedig én és még sokan mások inkább vennénk egy gyárilag tuningolt csúcskarit, mint az elsőszériás példányokat
-
Manbal
senior tag
Mikor jön már az 5870 toxic?... nemértem ezt a fajta politikát :S minek ennyire várakoztatni a népet...
-
gametofiton
tag
Szerintem pont az olyanok miatt, mint te csinálják ezt, szal sokan egyből megveszik az új 5870est, és mivel csak később jönnek ki a jobb verziók, ezért majd feltehetően, akik tehetősek egyből vesznek majd olyant, a mostanit meg eladják..szal így rögtön 2 terméket vettek meg, nem pedig 1et, ha alapból lennének érdekes verziók.
-
-
törölt tag
Majd akkor szóljatok ha lesz valami single slot megoldás.
-
Duree
veterán
Talán egyre befizetetk.Erre még telik
-
zuchy
őstag
De azokban nincsen "Vapor Chamber" technológia. Azok csak egy sima aluborda, valamelyiknek a közepében réz maggal. Ennél meg egy kiterített hőcső van a lamellák alatt és az is érintkezik a GPU-val.
Amúgy mindegyik Vapor szériás karinak ilyen a hűtője, de a többinek, a nagyobb teljesítményűeknek magasabb a bordájuk.
-
DEJVID
őstag
Nehogy azt mondják már, hogy a powercoloron lévő hűtés jobb mint a "gyári"

-
sp@rtan
senior tag
Ez a sapphire kegyetlenül jól néz ki
Vagy egy ilyen,vagy egy ref. 70es lesz
Doboz alapján nem adnak hozzá bundle-t
Mind1 nem ezért kell meg venni egy VGA-t
-
vd1992
tag
a Vapor-X hűtőnél a hűtőborda eléggé hasonlít az Intel gyári hűtőre....
Sapphire felvásárolta az LGA775-ös gyári hűtőket?
-
KicsiUbul
őstag
Az a gondom, hogy a halk az igen szubjektív. Majd, ha valamelyik haver végre vesz egy ilyen kártyát, akkor meg tudom hallgatni, és eldönteni, jó-e nekem a referencia megoldás, vagy sem
Az hogy mindenki sír, szerintem az eddigi tapasztalatok eredménye. Ég adja, hogy tényleg jók legyenek a ref hűtők. -
lsc
nagyúr
A referencia hűtőket minden tesztben csendesnek és jó hatásfokúnak írják /az összes 58xx-nél/, akkor nem értem miért ez a sírás . Igaz ha valakinek jobban megéri ugyanazt a kártyát megvenni drágábban akkor OK, a "más" hűtő mindenhol feláras .
-
]Phobos[
senior tag
Az a Sapphire annyira ronda, hogy már tetszik. Hatásfoka/ hangja biztos szuper, ám itt felvetődik a kérdés, hogy nem inkább az 5770-re kellene engedélyezni a hűtőcserét? Lehet, több értelme lenne.
-
Pixelmaster
tag
a saphire kártyája jobban tetszik mint ami most van nekem, (most csak a kinézetéről beszélek)
de most hogy felhívták rá a figyelmem felülről tényleg kicsit wc üllőke 
az ára sem vészes, azt szeretnem megkérdezni, hogy ez a 5750es szerintetek mennyivel gyorsabb mint az én saphire 4830-som?

mert akkor lecserélem, míg van értéke a jelenlegi kártyámnakköszönöm az esetleges választ....

-
Tetszetős a zafír.

-
Érdekes... Pont a hd5750 gyári (ami amúgy valóban "nem túl" esztétikus) hűtőjéről írják több idegennyelvű tesztben, hogy még teljes terhelés mellett is szinte denevérnek kell lenni ahhoz, hogy hallható legyen a hűtő, annyira halk és közben a kártya se fő meg.

-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Végre nem úgy néz ki az 5750 hűtője mint egy WC-ülőke nekem valahogy felülnézetből mindig az ugrott be.

A Vapor-X még jól is néz ki.

-
luw2win
őstag
58xx-asok egyedi hütéseit várom már

-
kételkedem
addikt
Miért jó az, hogy a hűtés műanyag burkolata jóval túlér a kártya nyákján?
-
Geönczy
aktív tag
Gondolom fog valamikor...de mikor?
Most veszek 5870-es kártyát és nagyon jó lett volna ha választhattam volna többféle hűtővel felszerelt modellek közül.
Kiosztják a gyengébb hűtős változatokat először...nem értem ezt a fajta politikát.
Akkor inkább adnák olcsóbban a gyári hűtősöket az egyedieket meg drágábban, csak lenne választék.
Miért kell elcsúsztatni ezt időben.. -
Gyuri27
félisten
Zafiréknál elszaladt a ceruza. A pw meg sablonos (kinézetre legalábbis).

-
Geönczy
aktív tag
Csak az 5750-es kártya hűtőjét lehet lecserélni.....
Nehogy véletlen egy nagyon jó hatásfokú egyedi hűtő legyen valamelyik nagyobb kártyán.
Most ez a Vapor-X annyira nem tetszik. -
Móci
addikt
A Sapphire megoldása nagyon tetszik! Annyira meg nem lesz vészes áron szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Powercolor csak a 3850 óta használja ezt a hűtést
apropó, kinek is a "leányvállalata"?)