Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ok, csak épp a D14 azért jóval halkabb a H100nál. egyforma hangerő mellett meg ott az Silver Arrow SB-E Extreme. mármint 2500rpm, mire gondoltak a Corsairnél? (az SB-E Extreme más, azt légen benchelésre találták ki).
ventit lehet cserélni, de jellemzően halkabban a teljesítmény és gyengébb lesz, valamint a venticsere pénz. egy SA SBnél illetve egy Phanteksnél pedig erre nincs szükség, dobozból kivéve is tökéletes megoldások.
-
Keksz03
senior tag
akkor te piszok nagy mázlista vagy!
nem sok ember mondhatja el ugyanezt magáról sajnos!
látom a pár fok előnyt de a D14-en egy 12-es és egy 14-es Noctua venti van, a nagyobbik asszem max 1200RPM-es fordulatszámra képes, sztem azért 3 komolyabb légszállításra képes ventivel tudna még mit mutatni! persze a H100 is ütősebb lehet 4 ventivel push-pull felállásba de árban akkor már nagyon elszáll és ha vki ennyire túl akarja feszelni a CPU-t vagy ennyit szán rá akkor az már vesz egy rendes vízhűtést...nálam a 3570K egy H77-es lapba megy, kinőttem az OC-ból egyelőre, fontosabb volt a néma csend és a max 30 fok terhelés alatt!
egyébként Sandy/Ivy Bridge ekkora feszen simán megy 5GHz-et és kevésbé melegszik ha jól tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó szétszerelhető rendszere a népszerű, előre feltöltött kompakt vízhűtőknek állít ellenfelet.
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest