Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
Engem Ey'Lindi-re emlékeztet, ha ez a név mond valakinek valamit.. ;)
-
DeSanto
őstag
SFvsMK3
Ennél jobb video nem kell!
Nekem is MK jutott eszembe a Sub-Zero-ról. -
GrooveHero
addikt
Háttőőő...nem szép az biztos. nekem negyon bejött az első rész, most nyomom másodszorra, immáron magyarul,bár az angollal sem volt gondom, de azért így jobb. komoly fejlesztéseket látok a 2-ben a gametrailers.com-ot nézve, naggyon durca lesz szerintem.
ami Sub-Zerot illeti, inkább látványos, mint csábító, nem tudom sepördnek hogy van izlés ilyen luvnyához
. Lehet olyan elven gondolkodik, mint sokan mások: luk-luk, csak a keret más 
télleg nem tudjátok a 2-ben is benne lesz Ashlye Williams?
azjónő vótám
meg is kapta a sepördtű a magáét

-
De csúnya szegény.

-
xuldar
addikt
Bulvárcím. Jeee.
-
Vistaboy
veterán
A stílusa és a külleme alapján érdekes társnak fog ígérkezni, de a közelebbi ismertséget nem vele képzelem majd el.

-
Dani_kp
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Ez nagyon jóó
! -
(Darkwood)
őstag
-
Rexdemon
aktív tag
Nofene... elsőre vanguard jellegűnek gondolnám a nénit (shotgun+biotics). 1:10 körül a lépegető robot enemy jópofa, úgynézem a geth-ek belehúztak a fejlesztésbe ^^
-
Iron Funeral
őstag
o.O
Ő, Frankenstein nőben?
-
Dani_kp
addikt
LoL, mivel még nem nagyon hallottam a játékról a cím alapján azt hittem, hogy a mortal kombat-ból lesz benne Sub-Zero, de úgy fest, hogy mégsem
!szerk.: szerintem így egy kicsit beugratós, vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez mekkora. 
. Lehet olyan elven gondolkodik, mint sokan mások: luk-luk, csak a keret más