Hirdetés
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
proximus #1855 üzenetére
A marketing festék elég sok mindent elbír.
Ezek az előnyök esetlegesen lehetségesek, de semmi és senki se garantálja."Tudom jól, amikor forró a telefon, egy órás beszélgetés után..."
Írtam, hogy 3G esetén lehetséges a melegedés, de 2G esetén ez azért erősen kétlem. A VoLTE ezen semmit nem fog változtatni, ugyanúgy folyamatos kapcsolatot kell fenntartson, minimálisan jobb mint a 3G, de nem hinném, hogy észrevehető lenne."nem egyszer tapasztaltam"
Leírtam mikor lehetséges ez, nem azt írtam, hogy nem lehet, de ehhez több dolognak együtt kell állnia."nem csinál plusz adatforgalmat"
Miért csinálna egy hívás adatforgalmat ez teljesen értelmetlen számomra, semmi köze a kettőnek egymáshoz. A VoLTE egy tök mezei VoIP SIP hívás a háttérben, aminek az adatmenyisége nem számolódik bele az adatforgalmadba, az hogy nem generál adathasználatod az accountodon az nem feature hanem alapvető követelmény, hogy hanghívásnak minősüljön. Egy csöppet bicskanyitogató is lenne, ha a percdíjat és az adatdíjat is fizetnéd...Még egyszer ahhoz hogy egyáltalán működjön, mind a két hívásban részvevő fél készülékének/hálózatának támogatnia kell.
"miért nem említi senki sem"
Elég egyszerű, senki se használja.
Volt már korábban téma említve 1x mikor a T aktiválta pár hónapja.Minden szolgáltató csak akkor engedi egy szolgáltatást a hálózatán, ha azt letesztelték és működik. Az ilyen funkciókat először szolgáltatói ROM-ban lesznek megtalálhatóak, majd idővel esetlegesen lecsoroghatnak többi ROM-ban is ha a szolgáltató és a Sony foglakozik vele. Lefordítom marketingre: A felhasználok számára a lehető legjobb élményt szeretnénk nyújtani, ezért a lehető legszigorúbb tesztelés alá vetjük a készülékeket és minden új szoftver verziót.
Ezek a beállítások teljesen szolgáltató függők és a szolgáltatói beállításcsomaggal kerülnek a telefonodra, a hálózatra való csatlakozáskor.
Teljesen lehetséges, hogy megkapod az opciót CE1-es független ROM-ra egyszer valamikor, de hogy mikor az csak a szolgáltatótól függ (na meg Sony-tól is).
Lásd saját példám én 1év után egyszer csak lett WiFi hívásom, de a VoLTE ugyan úgy cseszték aktiválni, csomagomon aktív, hálózat tudja, készülék tudja, de se híre se hamva. Ja és a WiFi hívás SW alapja pontosan ugyan az mint a VoLTE-é. -
Bozek
nagyúr
válasz
proximus #1855 üzenetére
"Ja igen, nem egyszer tapasztaltam, hogy beszélgettem valakivel és mikor végeztem a hívással, a telefon utólag "bepótolt mindent", ami Messenger üzenet jött, vagy bármi mobilnetes anyag.
Biztos ez is véletlen volt!"Ott más probléma lehetett, nekem mindig csipog a fülembe, ha üzenetem jön. És nem egyszer volt, hogy folyamatosan írtak, miközben beszéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest