- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benzoldog
tag
válasz
Footballer #6909 üzenetére
Vagy még egy lehetőség, próbáld bevinni a Sony márkaszervizbe.
-
Benzoldog
tag
válasz
Footballer #6909 üzenetére
Én és még számos fórumozó a B-Tel-nél vásárolta annak idején a készüléket. Nagyon megbízhatóak voltak, ezért is ajánlották itt többen. Lehet náluk kellene megpróbálni. Ez csak a saját véleményem volt, de azért várd meg, hátha más is tud ötlettel szolgálni.
-
Benzoldog
tag
Azért az szomorú, hogy egyre kevesebben vagyunk Ion tulajok. Én még egy jó darabig kitartok eme számomra kiváló készülék mellett, a kisebb hibái ellenére is, bár tudom, hogy lassan elmúlik felette is az idő, hiszen még is csak egy 2012-es modellről beszélünk. Csak az a probléma, hogy még magam sem tudom pontosan, hogy milyen készülék lesz az utóda.
Szerk. Igazán nem értem én sem a Sony hozzáállását.
-
Benzoldog
tag
Aki már frissítette a telefonját Jelly Bean-re mennyire van vele megelégedve, jobb mint az Ice Cream Sandwich, tehát megéri rá váltani?
-
Benzoldog
tag
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy én nekem is és mások szerint is (ugyan valamelyest szubjektív vélemény) az egyik legszebb telefon a piacon, pláne az exkluzív megjelenést adó fém hátlapnak köszönhetően, ami a mai napig is kevés telefonnál található meg.
-
Benzoldog
tag
Már több, mint 1 éve boldog felhasználója vagyok ennek a telefonnak és eddig egyszer sem hagyott cserben, nem fagyott le, nem akadozott. Nagyon megvagyok vele elégedve, egyedül a készenléti ideje lehetne hosszabb, de ez az okostelefonok velejárója. Most már az ára is elég alacsony ahhoz, hogy bárki megvehesse és boldogan használhassa, vannak ugyan már ennél is többet tudó, okosabb telefonok a kínálatban de szerintem az Ion még mindig megállja a helyét, úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek!
-
Benzoldog
tag
A segítségetek szeretném kérni, hogy telefonálás közben, akár hívnak, akár én hívok csak akkor hallom az illetőt a telefonon, ha megnyomom a kihangosító gombot. Tehát a belső hangszórón nem hallani semmit. Mi lehet a probléma, mit kellene átállítani?
-
Benzoldog
tag
válasz
rangersanyi #1954 üzenetére
Köszönöm a programot! De sajnos nem tudok rájönni, hogyan tudom az egyik mappát átmásolni a másikba (SD kártyára). Előre is elnézést a kérdésért de még nem tudtam megfejteni.
-
Benzoldog
tag
Azt tudja valaki esetleg, hogy a telefonra mentett zenéket, hogyan lehet átpakolni az SD kártyára? Mert valamilyen oknál fogva csak a belső memóriába akarja menteni.
-
Benzoldog
tag
Én is a B-Telnél vásároltam a telefont, igaz a múlt héten, amikor még 88 ezer Ft volt az ára és normál európai szabványú töltő volt mellékelve (ezek szerint csak a fekete színű változatnál). Egyébként érdekes milyen hatalmas különbségek vannak az árakat tekintve az üzleteknél, a Media Markt és a Sony Szalonnál több mint 150 ezerbe kerül, bár ezeknél úgy tudom mellékelnek hozzá micro HDMI kábelt, illetve tokot is. Néztem a telefonhoz a Sony-nál HDMI kábelt, de több mint 8000 ezret kérnek érte, így inkább máshonnan szerzem be jóval olcsóbban.
-
Benzoldog
tag
Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy a B-telnél az 1+1 év garancia mit jelent pontosan? 1 év teljeskörű és utána még 1 év az alkatrészekre esetleg, a 24 hónapos gyári garancia biztosan mindenre teljeskörű 2 évig. A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Programozás topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest