Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
Nagyon szép lett a játék az már biztos, még csak az elején vagyok de eddig nagyon tetszik..
-
mephi666
nagyúr
ahogy látom, ez a legendary weapon ajándék azoknak, akiknek saints row4 van a steam fiókjában
-
mephi666
nagyúr
egész eddig abban a tudatban voltam, hogy only nextgen konzol
ennek a hírnek örülök így nagyon...
-
Steve1207
veterán
Jaja vágom, GOG-on van rengeteg remekmű
Épp tegnap néztem fel, megvenni a Septerra-t, mert akciós volt
Emiatt köt le egy játék úgy ám. Régebben nem csak annyiból állt, hogy végigszaladsz a pályákon és kijátszottad örömboldogság, hanem volt sokszor, hogy csak bóklásztál, feltérképezted, nem sajnáltad rá az időt pont a hangulat miatt. -
törölt tag
Kifutottam a szerkesztési időből, de egyébként ilyen
-
törölt tag
válasz
Low Noise #11 üzenetére
Pedig kiadták Shadow Warrior Complete néven
Én már toltam, szerintem marha jó és praktikusabb is, mint emulálgatni. Egyébként a Duke Nukem 3D-t is kiadták valami hasonlóban, asszem "Megaton Edition" vagy ilyesmi a neve.
MSR: "Minimum system requirements: Windows XP or Windows Vista, 1.8 GHz Processor, 512MB RAM (1 GB recommended), 3D graphics card compatible with DirectX 7 (compatible with DirectX 9 recommended), 2GB HDD, Mouse, Keyboard.
Minimum system requirements (Mac): OS X 10.6.8 or later. Processor: Intel Core Duo 2GHz+, Memory: 1GB of RAM, Graphics: 64MB of video memory, Recommended two-button mouse, or Apple mouse with Secondary Button / Secondary Click enabled" -
Vistaboy
veterán
válasz
huskydog17 #6 üzenetére
Köszi, korrigáltam mindkettőt.
-
törölt tag
Azt vágod, hogy kiadták "újra" legalábbis Vista/Win7-esre is nemrégiben?
A hangok, a színek a pályák marha jók voltak, meg az a rengeteg kis vicces dolog, amiket beletettek egyedivé tette én szerintem. Számomra legalábbis nem hasonlított egyik korabeli játékra sem. És hát a hangulata..
-
huskydog17
addikt
A Painkiller nem véletlen juthat eszébe több olvasónak, nézőnek, hiszen itt azt tudni kell, hogy a játékot fejlesztő Flying Wild Hog több különböző nevesebb csapatból kivált fejlesztők alkotják. A csapatban van ex-People Can Fly (ők voltak a Painkiller fejlesztői), ex-City Interactive és ex-CD Projekt Red ember is, vagyis tapasztalatból nincs hiány.
A videó nagyon jó, kár, hogy csak 720p-ben érhető el, így elég csúnyácska. A játék viszont gyönyörű és lenyűgöző és ami a legfontosabb, elképesztő jó hangulatot teremt!
-
huskydog17
addikt
Vistaboy, másodszor lövöd el ugyanazt a hülyeséget, így engedj meg újra egy korrigálást:
A játék idén NEM jelenik meg konzolokra, kizárólag PC platformra érkezik.
Ezt már az előző hírnél is írtam, de nem lett korrigálva, remélem itt már korrigálva lesz.
-
Healbacsi
őstag
Hat sokan meg fognak kovezni, de ez marha gagyi. A kulso meg elmegy, de a jatek egy painkiller utanzat, hanem pont az.
-
törölt tag
Hú az eredetid hogy szerettem. Nagyon nagy poén volt
Imádtam, mikor a legyekre vadászott evőpálcikákkal
-
AS
félisten
Nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8