Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akciókamerák
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4665 üzenetére
Nem az inputmethod -> ezt sem érdemes eltávolítani.
Maradok a guglis keresésnél.
Win7-hez pedig még annyit, hogy minden egyes firmware frissítés előtt telepíteni kell a new-shrewsbury-V4_50_7_0-WHQLed-with-ADB-customer-free és a Swallowtail_v4440_WHQL_Certified-et. Előtte semmit sem kell eltávolítani, és telepítés után nem kell a gépet újraindítani. Elég a telót download módban rádugni a gépre, és mehet a frissítés - legalábbis nálam. Lényegesen egyszerűbb, mint az xp-nél.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
petipetya #4526 üzenetére
Szerintem sokra számíts, egy hét alatt 100-200 mega is elmehet.
Bocs, hogy ezt mondom, de ez elég nagy, khm, butaság. Az adatmennyiség egyszerűen csak attól függ, hogy az emberke mire használja a telefont. Ha napi 4-5 szöveges e-mailt néz meg, akkor 1 mega alatt lesz a havi forgalma, ha viszont éjjel nappal Youtube videókat néz, akkor több giga is lehet havonta. Egyszerűen tessék a számítógépen lementeni 1-2 gyakran látogatott weboldalt a böngészővel, és megnézni, hogy minden alkatrészestül (képekkel együtt) mekkora.
-
ringsider
csendes tag
válasz
petipetya #4266 üzenetére
úgy néz ki a dolog, hogy a retroclock és az Ébresztő van exclusionra állítva, a többit elvileg zárja az Advanced Task Manager..
de mondjuk ha 10 per cután megnyitom, akkor a batterywidget, a handcent sms és a better keyboard is látom hogy fut, kb 15-16 kb darabja...Skynet, ezeket a programokat hogy lehet kiszúrni?
semmi extra nincs a telemen 1ébként, néhány alapdolog, amit ti is ajánlottatok... -
-
piny
tag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
petipetya #3985 üzenetére
Kapcsold be a telefont normál módon,ugy dugd rá.Aztán húzd le,fw mód és dugd vissza.Ha ez sem jön le szedj le minden samu drivert,indítsd ujra a gépet,és telepíts ujra mindent.Ha kell manuálisan.
Én nem szoktam bezárni semmit,amig frissítek,filmet nézek közben,netezek,ect..Nem az a gond szvsz. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
petipetya #3974 üzenetére
Kapcsold be a telefont simán,dugd rá,amíg fel nem ismeri simán,aztán mehet vissza a fw módban.HA ez sem jó driver uninstall a feladatkezelőben (elég csak a usb cable) visszatelepíted a 4,40-es drivert,és mehet.Ha csak simán felkiáltó jel van a drver mellett az usb résznél lehet elég ha csak drivert lefrissíted.
-
pdaghost
tag
válasz
petipetya #3973 üzenetére
Mikor én belebotlottam ebbe a hibába, akkor akku le, gépből kábel kihúz aztán telefon bekapcs rádug kábelel a gépre. Driver-ek le, PC reboot, driverek fel, utánna Odin elindít telefon rádug. Csomagok megadása és inditás. Persze mondom, ez nálam vált be.
Sajna ilyenkor próbálkozni kell ( én azt tettem és fel is ment a cucc ). -
petipetya
nagyúr
-
sirály69
őstag
válasz
petipetya #3596 üzenetére
De azért nekem a samum 2 napig elmegy sok telefonálással stb.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy minden este a töltőre kell majd dugnom vagy kibír esetleg 2 napot is....Én ezt szeretném megtudni, mivel már jártam úgy, hogy 1 új telefon alig bírta ki estig, pedig csak telefonáltam és térerő is volt rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Politikai mémek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest