- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz gidion90 #399 üzenetére
Hello!
Persze! Nekem magyar nyelvű az OS, és amint csatlakoztattam a billentyűzetet egyből magyar karakterekkel írt is. Nem kellett semmit állítgatni. Az ű egy kicsit problémás, azt szokni kell, de egyébként elég gyorsan lehet rajta gépelni, mondjuk vakon azért nem, de nem rossz.
Ha még nem vettél arra figyelj, milyen verziót veszel, mert van olyan is, amelyiken nincs í, hanem amerikai kiosztású.Icewolf || kósza ||
-
gidion90
tag
Sziasztok! A SAMSUNG billentyűzetet át lehet állítani magyar ékezetesre, hiába nincs rányomtatva fizikális, de az ékezetes karaktereket ugyanúgy tudom lenyomni a tartozékon?
Köszönöm 😊 -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Nulla százelékos THM-al lehet most venni valahol?
A SES-ben van még áruhitel?Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
NvidiaRTX
őstag
válasz ckaresz122 #396 üzenetére
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
ckaresz122
tag
Sziasztok. Az itthoni wifimen időnként azt tapasztalom, hogy megszakad a wifi kapcsolat. Ilyenkor valami hitelesítési hibát ír ki a wifi menüben a tab. Egyszer rányomok, ujracsatlakozik és minden ok.
Valaki tapasztalt hasonlót? Köszi.
-
bostone
addikt
Csak a toll miatt cserélnél?
Ha rajzolni kell, az ipad jobb.Az ios mostanában frissítette a táblagépes koncepciót. Állítólag sokkal engedékenyebb, mint eddig volt valaha.
Erős, időtálló belső tartalmakkal megáldott gép, több éves támogatással, egységes rendszerrel.Ezzel szemben a google kihátrált a táblagépek mögül. A gyártók a saját képükre formálják a felületet. Értelmes ajánlatokat csak a samsung és a huawei képes felmutatni. Mérőpadon a snapdragon vagy a kirin még jócskán lemarad.
Ezer elemet lehet ütköztetni egymással, hogy melyik a jó választás.
Ha rendszer semleges vagy az ipad felé billen a mérleg.
Ha mégsem tudsz dönteni, cseréljünk egy hónapra.
-
iFixit
tag
Sziasztok,egy gyors kérdés. Jelenleg van egy galaxy note 10 + telóm és egy wifis 64 gb-os ipad pro 2018-am, szerintetek érdemes a tabletet egy ilyen tab s6-ra cserélni? A toll ami számomra fontos lenne,az ipadhez még ilyet nem vettem.
Ha valamelyik hirdetésem felkelti az érdeklődésed itt hamarabb érsz el :06-30-5-77-11-55
-
UfoZoli
aktív tag
válasz NvidiaRTX #392 üzenetére
Szerintem a súg alatt az elektromos interferenciára gondol, mikor sistereg, búg a cucc, ami főleg alacsony hangerő mellett hallatszik, illetve ha nem szól semmi akkor is van egy bizonyos alapzaj
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
NvidiaRTX
őstag
Vettem biza de hogy mit értesz "súg" alatt arról halvány lila gőzöm sincs.
Ilyet vettem és tökéletesen működik, nem "súg" és nem is szakadozik a hang.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
zsoltti
senior tag
vett-e valaki mér olyan usb-c jack átalakítót ami nem súg? én már vettem kettőt, és mindkettő súg, illetve ha halkabb a hang akkor szakadozik. egyik 300ft volt , másik 1500ft volt ebayről baesus márkáju. . .
-
Kicsipampam
tag
válasz kovacs65 #389 üzenetére
Ha meg van nyitva a doksid akkor jobb felső sarok "három pont" szimbólum, majd azon belül nyomtatás. Ha nincs megnyitva, akkor hosszan (1-2 sec) kijelölöd a doksidat, majd megosztás, azután pedig a nyomtató ikonodra katt, ha van feltelepített nyomtatód. Nem tudom, hogy itt akadtál-e el?
(Vagy, ha nem wifi-s a nyomtatód és emiatt kérdeztél?) Ha van a nyomtatódhoz androidos driver, akkor össze lehet kábelezni megfelelő átalakítóval. Esetleg tudsz venni wifi-s nyomtatószerver kütyüt. Ha nincs androidos driver a nyomtatódhoz, akkor nincs ötletem. De nem csak a nyomtató gyártó oldalán kell, akkor szétnézni, hanem egyéb driver letöltő helyeken. -
kovacs65
senior tag
Helló S6 tulajok!
Nyomtatni hogyan lehet vele?
Pl.: ha egy megszerkesztett egy doc filet.
THXVén vagyok, mint az országút
-
őstag
válasz ckaresz122 #385 üzenetére
Nekem sincs ilyen, de én sem teszem repülő módba. Nem az lesz a gond? Mert ugye elvileg a töltés is elektromágneses "sugárzás"... Lehet lekapcsolja azt is. Másrészt, a toll mitől merült áltában 60%-ot? Mert ha jól tudom, amikor gépen van, akkor kapcsol ki teljesen, így elvileg nem merül. Ha nincs a gépen, akkor van folyamatos készenlétben.
Icewolf || kósza ||
-
Saccco
nagyúr
válasz ckaresz122 #385 üzenetére
A helyén volt a toll? Nem vettem észre ilyet, igaz sosincs repülő módban.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ckaresz122
tag
Sziasztok,
Megfigyeltem, hogy a tollat nem tölti a gép folyamatosan.
Éjjelre repülő módba tettem és rajta volt a toll. Reggel azt láttam, hogy 40%ra merült és amint aktiváltam a gépet, természetesen egyből kezdte tölteni.
Ez nálatok is így van?
Köszi. -
ckaresz122
tag
Nekem is bejön a cucc. Egyeduli bajom a szürke, közel fekete színeknél, homogén tartalmaknál, alacsony fényerőnél látszó foltok. Ez a technologiából fakad. Ki kell fogni. Nincs 2 egyforma amoled kijelző. Nem szépet fogtam ki. Ennyi. Cseréltetés lutri. A másik lehet jobb, vagy még sz@rabb. Amugy nagyon jó a cucc. Ezt be kell nyelni. Ennyi.
Ugyanez van amugy az amoledes telóknál is. Sőt még az okosóráknál is. Az s10em pl. szép ezen a téren. Azzal szerencsém volt. Esti használatnál zavaró ez amugy leginkább.Üdv -
petymeg
addikt
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak 1 hónap használat után. Kijelző valami gyönyörű. Valahogy szebb, világosabb, mint a Note 9-nek, pedig annak is elég király. Hangzás a négy hangszóróval annyira jó, hogy nem is használok hozzá BT hangszórót, pedig van egy jó minőségű Sony.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
bostone
addikt
Jelenleg nincs jobb ajánlat droid piacon, mint az s6.
Sajnos ez van.
Ha böngészni vagy mozizni kíván valaki, léteznek olcsóbb modellek.
Ha ettől erősebb vas kell, akkor microsoft vagy apple. -
őstag
Csak hogy legyen egy pozitív vélemény is, nekem semmi bajom a géppel.
A kijelzője megfelelő, szép élénk, jegyzetelni remekül lehet a tollal, és egy BT fülessel még élvezeti értéke is van egy-egy filmnek, vagy sorozatrésznek. Az akku sokáig bírja, a billentyűzetes tokkal pedig egyáltalán nem kényelmetlen a gépelés, csak szokni kell. A Dex mód meg tök hasznos magán a tableten is, ha meg ki van dobva TV-re méginkább.Másfél hétig tanfolyamon voltam Pesten, és nem vittem laptopot, csak ezt. Tökéletesen elvoltam vele, annyiban hiányzott csak a lapos, hogy a kórházi rendszerre nem tudtam ránézni. De, előbb-utóbb azt is meg fogom oldali androidról.
Icewolf || kósza ||
-
veterán
válasz NvidiaRTX #379 üzenetére
Tőlem hidd el, nagyon távol esik az epül! Egy TAB A 10.1 van itthon, és egy Huawei M5 10.8. Azért követem a topikot, mert szívesen váltottam volna felfelé, mondjuk a Tab S6-ra. De ahogy így olvasom ezeket a dolgokat, jó lesz nekem a meglévő két eszköz.
AlzaPlus 20%-os kevezmény: oDzvmdCFuyxk
-
veterán
válasz NvidiaRTX #377 üzenetére
Ebben az ársávban? Az, hogy a 70-80 ezres széria nem tökéletes, egy dolog. De amikor kifizeted egy belépő, de már üzleti notebook árát egy ilyen eszközre, azért nem biztos, hogy kompromisszumot szeretnél kötni. Szigorúan saját vélemény!
AlzaPlus 20%-os kevezmény: oDzvmdCFuyxk
-
NvidiaRTX
őstag
válasz ckaresz122 #376 üzenetére
Nálam is ronda a szürke de ha nem direkte nézem akkor nem zavaró.
Kompromisszumok gyerekek.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
ckaresz122
tag
Sötét, feketéhez közeli színtartományban elképesztő foltos a kijelző összevissza. Tudom hogy képtelenek két egyforma samoledet összerakni és hogy a homogén kijelző a gyengéje a technologiának de szánalmas.... Főleg negyed fényerő alatt esti, éjjeli fényviszonyoknál.
Cseréltettem 3 naposba a hátlap tok mágnes zörgése miatt, mert elszabadult a készülékházba a mágnes és zörgött. Erre ennek meg a kijelzője ilyen.
Sajnos az amolednél a kijelzőt azt kimkell fogni
S10+om gyönyörű homogén. Haveromé gány. Ez van. -
szepsy
senior tag
Hali!
1 hete vagyok boldog tulajdonos:)
2 kérdés volna:
- bixby helyett lehet berakni mást a főképernyő balodalára vagy hogy mondjam?
Nekem telón a google hírcsatorna van.
- a képernyőt ha kicsit oldalról nézem ilyen zöldes lesz majd inkább szivárványos.
Ez gáz kicsit szvsz, teló ips, monitorom nano ips, sokkal jobb.Kb ennyi a negatívum am.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez nekem is új.
És tényleg: S5e teszt:
"The Pogo pin connector at the bottom is also a bit of a sour point, not because it’s included, but because it’s not compatible with any other pin keyboard design Samsung has made, including the one for the similarly thin Tab S6 (we tried)."Ez mondjuk azért érdekes, mert a Pogo charging docknál maga a Samsung írja ezt:
"Charge your Galaxy Tab S6 or Galaxy Tab S5e through an easy pogo connection with the Charging Dock Pogo. You’ll have a permanent charging station for your tablet without worrying about finding a cable."Na most akkor kompatibilis, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
boksz
senior tag
követem....
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Lacka89
aktív tag
válasz ckaresz122 #366 üzenetére
Szia. Nekem nem. Probaltam picit kocogtatni is..
-
ckaresz122
tag
Sziasztok. Megnéznétek nekem valamit?
Ha függőlegesen van a tab rendesen és van a jobb alsó sarokban a tokot rögzítő mágnes a házban, úgy hátul... na az nekem zörög. Mármint belül a mágnes mocorog, zörög.
Ha az s pen megfelelő mágneses oldalát odateszem akkor is elő tudom idézni. Egyszerűen mozog a mágnes a házban, hangot is ad rendesen ilyemkor. Csak ez az egy mágnes csinálja. Nyilván a book covernél vettem észre. Megnéznétek hogy egyedi e.
Nagyon köszi eöre is. Az s pennel előidézhető a "mozgatás".Nagyon Köszi előre is.
-
őstag
válasz Luser2000 #364 üzenetére
Hát, a kamera kivágás az tuti nem jó... Az s6-on két kamera van.
Maga a billentyűzet még lehet, hogy passzolna, mert ugyan az a POGO csatlakozó van hozzá, de a hátulját nem tudnád feltenni pont a kamera miatt.
A méreteket nem tudom, hogy van-e különbség.Icewolf || kósza ||
-
Luser2000
addikt
Szerintetek a Tab S5 billentyűzetes tokja nem lenne jó az S6-hoz?
Leszámítva persze azt, hogy a tollat nem lehetne a hátlapra tenni.
Ilyenre gonolok, hogy az is mágnessel rögzül-e? Hol van a kamerának a kivágás? Stb.
Mind a kettő 10,5"-os kijelzővel operál.Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
petymeg
addikt
Azt hogyan tudom meg, hogy milyen lokalizációs a tabletem? Turbadon vásárolt, nem samu garanciás.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Gabesz77
senior tag
Üdv Urak!
Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen Gigapack tokkal?
Érdemes ezekkel foglalkozni?Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Leonardo91
őstag
[kép] jött egy frissítés
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
zsoltti
senior tag
nálam van új 3db tok, meg a gyári billentyűzet szettet is eladom ha kell valakiek 30ért. tokok 3ezer ft /db, de majd meghírdetem jófogáson is.
Budapesten majd átvehető lesz[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
A note2-n és note3 volt olyan funkció, hogy figyelte, hogy nézem-e, és akkor nem kapcsolta le pl. gondolkodós játéknál a képernyőt. Itt van ilyen beállítás, nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Jahh, olyat, ami nincs is, olyat én is tudok.
Köszi, ezt ismertem. Arra számítottam, hogy van még ennél jobb is. Sajnos csak ennél sokkal rosszabbak vannak, de még kintről (EU) rendelve is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
petymeg
addikt
Itt a link újra, kopipészteljétek:
https://www.bestmarkt.hu/samsung-ef-dt860bjeggb-galaxy-tab-s6-tok-billentyuzettel-105-szurke-p547679Most nincs készleten, de lehet tőlük e-mailben értesítést kérni, a telefon tokot is így vettem ugyanitt.
-
petymeg
addikt
Valaki használ ilyen billentyűzetet a géphez?
[link]Még ezt találtam a legigényesebbnek, bár ez sem olcsó a maga 20.000 Ft-os árával és tapipad sincs, de akkor sem 40.000, mint a gyári billentyűzetes tok.
-
TpS
őstag
Nem találtam téma beállítási lehetőséget, szerintem nincs is, pedig vettem pár szép témát a note 10-re, ezen is jól mutatna.
A note 10-en van külön téma beállítási lehetőség a beállításokban, a téma app-ot is ki lehet tenni a főképernyőre. Itt csak háttérkép beállítás van. -
petymeg
addikt
"vannak témák és egy rakás extra."
Téma hogy csalható elő? Ahogy a Note 9-nél hosszan nyomva a kezdő képen úgy nem...Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
őstag
válasz funkmester #332 üzenetére
Mintha egy PenDriveot kötnél rá. Külön SD kártyának ismeri fel.
Mondjuk azt nem tudom, hogy egy olyan merevlemezt hogyan viselne, aminek nincs külső áramforrása, csak az USB port. De, SSD-vel szerelt sima USB3-as tok működött.De az Elements az külső tápos, úgyhogy emiatt nem kell aggódni.
Icewolf || kósza ||
-
Nephylim13
csendes tag
Itt elado 3honapos TAB S6 LTE profilban megtekintheto.
Taz'Dingo
-
JMarty
tag
válasz funkmester #332 üzenetére
Persze. Az NTFS-t is megeszi, csak le kell tölteni hozzá a Paragon nevű appot.
-
-
őstag
válasz funkmester #328 üzenetére
Szerintem az NTFS-t nem ismeri. Egyébként, lehet elvinné, csak ezért akarta formázni. FAT32, exFAT lehet a megoldás...
Icewolf || kósza ||
-
RoninHun
csendes tag
válasz funkmester #328 üzenetére
Nekem elinditotta a külső hddmet, viszont formázni akarta.
War. War never changes. RoninHun#2372
-
funkmester
aktív tag
lehet csatlakoztatni hozza kulso merevlemezt? 1tb wd elements
-
petymeg
addikt
Chromecasttal nem akar együttműködni a Tab. Én csinálok valamit rosszul? Note 9-cel minden OK.
-
bostone
addikt
Valaki aktiválta már a youtube prémium szolgáltatást?
Sajnos nekem volt előfizetésem, amit lemondtam, de így sem érem el az ingyenes szolgáltatást 4 hónapra. -
Leonardo91
őstag
Azok mind hamis spigenek.. S8+nál annó beleszaladtam egy ilyenbe.
Sajnos be kell nyelni a postaköltséget, rendelek még tokot tavasszal majd az S11-hez akkor majd egybe elküldik a kettőt, hacsak addigra a speedshop nem fogja árulni.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
TpS
őstag
válasz Leonardo91 #323 üzenetére
Az ebay-en korai eladó ingyenes küldéssel is szállít ilyen tokot. Nem tudom, hogy az valódi-e. Ezt nem nézted? Persze ő nem hivatalos forgalmazó.
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
őstag
Én ezen gondolkozom mivel minden telómon Spigen volt eddig, csak a baj az hogy itthon senki nem forgalmazza (speedshopra gondolok elsősorban) és a hivatalos oldalról rendelve a szállítás többe kerül mint a tok [link]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
petymeg
addikt
A gyári billentyűzetes nekem is tetszik, de ötven Mátyást sajnálok rá, főleg, hogy alig használnám. De a végén úgyis megrendelem, ahogy magamat ismerem.
-
zsoltti
senior tag
nekem van keretes tok is ami flippes, de nem jott be az elado ha valakit erdekel, 1szer hasznalt, meg gyari bill tok is van, de annak most engedett el a ragasztoja hatul...
Be rendeltem par tokot, majd esetleg irok ha megjottek, es eldöntöm mit tartok meg es mit adok el.[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
csatlakozom én is a kis közösséghez egy szürke wifis példánnyal.
Telefonról (Note 9) a fotókat, filmeket hogy tudom átlőni a tablet képére, pl smart view-val, hogy ne kelljen másolgatni? Egyáltalán lehetséges?Tokok közül ez nagyon tetszik, nem tudom van e már vele tapasztalat: [link]
Olyasmi, mint a gyári, töredék áron... csak aztán a minőség ki tudja milyen.[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Hát nem hiszem. Mivel gyári samsung garist sima wifi-s verzióban szinte mindenhol csak szürkében lehet kapni. (Media Markt/Extreme Digital/SES stb.)
[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Innen vásárolt már valaki? [link]
Valóban gyártói garis lehet?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
NvidiaRTX
őstag
válasz NvidiaRTX #294 üzenetére
Megjött az üvegfólia de csak második alkalomra lett jó mivel az első félbe volt törve ezért kicserélték.
Tökéletesen illeszkedik a Tab-ra mm pontos.
Az ujjlenyomatokat újra kellett venni és kész is.
Tapintásra nem olyan mint a gyári kijelzőé de a lényeg a védelem.
Ajánlott vétel ennyiért.A tokkal is hasonlóan jártam egy Tab A tokot kaptam szóval azt is ki kellett cseréltetnem.
Azóta megjött a rendes S6-ra való.
Ez is tökéletesen illeszkedik rá nem lóg rá az üvegbfóliára.
Csak így kézben állítva tartva kicsit nehézkes a tab használata írás közben.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
atus72
őstag
válasz Tailorzsolt #311 üzenetére
Perfekt!
-
nikilauda
senior tag
válasz Tailorzsolt #311 üzenetére
Szuper.
-
Tailorzsolt
tag
Tudomásom szerint West lézerrel dolgozott, gondolom azzal szedte le az erdetit és nem matricázta, hanem újra festette. A végén még egy kopásgátló anyaggal is bevonta. Ennek hatására egyébként egy kicsit érdesebb lett a gombok felület, mint az eredeti, de így sokkal jobbnak tűnik nekem, jobb használni is így.
Egyébként gyári minőség, nagyon igényes munka.
-
atus72
őstag
hm... szép munka!
Letudta szedni az eredeti matricát és újat rátenni? -
Tailorzsolt
tag
-
Lacka89
aktív tag
-
Lacka89
aktív tag
[Wofalo]
Ez az, de mar nem aruljak. En 20$ vettem. De ha most vennek ilyet vennek [link] vagy ezt [link] . A 2. van valami kis neve. 150cm-es TV-n brutalul nez ki, de az S10+nak a dex modja sokkal finomabb. Teljesen stabil es hasznalhato, de egy laptop jobb. De sztem netezesre es filmet tolteni ill. Megnezni tokeletes. S10en sem lehet allitani FHDnal feljebb... nem is ertem.[ Szerkesztve ]
-
Lacka89
aktív tag
Ahh dehogy, egy wofalo adapterrel. De elmeletben az is tudja a 4k/60hz-et.
-
NvidiaRTX
őstag
AMOLED....
Őszintén szólva a kalibrált IPS monitoromhoz képest sokkal szebbnek tűnik.
DE!
Persze ez mind csak a látszat... Az emberi szemnek jobban tetszik az ha valami "agyon" szaturált tehát ha élénkebbek a színek.
Ami a legjobb az AMOLED-ben (OLED, QLED), hogy a fekete az fekete és nem kell elviselnem az IPS panel bevilágítását.
A betekintési szöge ha nem vesszük számításba a kékesedést sztem rendben van. Engem nem zavar pl mert csak akkor látni ha nagyon rákoncentrálok fehér háttérnél.
De van itt még Jelly effekt görgetésnél és persze a szürke szín sem egyenletes.
De ez egy tablet. Egy sima 60Hz-es tablet. Ne várjunk sokat. Nem arra való, hogy profi munkát végezzek rajta tehát nagyon nem érdekel, hogy agyon szaturáltak a színek. Sőt jobban is tetszik így Élénk beállításokkal holott tudom, hogy a Természetes beállítás a "valósághűbb". :D
Sztem az elkövetkezendő 10 év fogja hozni a nagy előrelépéseket majd a mobil és tablet piacon a magasabb képernyő frissítéssel és nagyobb felbontásokkal. De lehet kijön még valami jobb megjelenítő technológia is ki tudja.
De egyelőre ez van ezt kell szeretni minden "nyűgével" együtt. Persze kinek mi a nyűg. Személy szerint inkább szép fekete mint bevilágítás.
Más:
A Xiaomi telómban nagyon jó dolognak tartom azt, hogy van olyan beállítás, hogy elég rányomni a kikapcsolt kijelzőn az ujjlenyomat olvasóra és az egyből felold, nem kell előtte felébreszteni a telót.
Ebben a tabletban is igazán lehetne ilyen funkció.
Na persze ehhez pontosan tudni kell lekapcsolt képernyőn, hogy hol van az olvasó.
Ez telónál egyszerű mivel vékony a képernyő, de tablet-nél is meg lehetne találni ha elég sokat használná az ember.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- VPN topic
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest