Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
A zajszűrés nálam is be van kapcsolva, de van amikor tökéletes, van hogy közel kell hajolnom.
Most meg olyat "játszik" , hogy magától leveszi a csengetési hangerőt .
Másnál is állítja a csengetési hangerőt magától ?(#28975) Jack Oneill
Már meg a 6.0.1.-et fogjuk várni
(#28978) monstre
Nálam is , de nem minden esetben.
-
sheep
addikt
Szerintem a battery appok nem használnak, sőt inkább rontanak a fogyasztáson.
Ahogy látom ez az app belenyúl az adathasználatba amikor a kijelző ki van kapcsolva és ezzel próbál üzemidőt nyerni. Nem hinném hogy sokat nyersz vele, de ki tudja...engem idegesítene hogy ilyesmibe belenyúlna egy külön alkalmazás. -
sheep
addikt
Nálam is simán elmegy 3 napot, 4 órás kijelző idővel.
Egész nap be van kapcsolva a mobilnet, este wifi. Nem használom az energiatakerékos módot.
Bár én nem sokat telefonálok, de azért szoktam használni.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, főleg az s4 után, azt naponta töltöttem. -
Vitaqo
senior tag
Ezen nem kell meglepősdni. Nekem is elmegy 3 napot, mert csak otthon használom, munkahelyen nem. Ha hétvégén teljes üzemben van, akkor este már töltőt kér.
Új fejlemény Sview tokkal kapcsolatban:
A Samsung csak a telefonommal együtt hajlandó bevizsgálni, holott a másik hátlappal, ami nem sviewes nem dobálja fel a hátlap ellenőrzése figyelmeztetést. Most küldöm vissza a speedshopba, hogy bevizsgálják a tokot. Valaki jutott előbbre a témában? Mindenképpen szoftver okozhatja a bajt?
-
Bigyo13
őstag
Hohó a TMH BOD3 az HIVATALOS verzió, a telefon is az Eszköz Állapotban HIVATALOS állapotot fog mutatni! Csak még a T nem készítette így el..
de a ROM.ban lévő féjlokat a Telekom készítette! Csak a ROM verziót nem adták ők még ki így..
És ahogy látom a pörgést ROM ügyben.. lehet ők is csak a BOE2 ROM verziót fogják publikálni, ami amúgy azonos a BOD3-al! Vagyis fejlesztésileg és frissítésileg MINDEGY, hogy a telódon BOD3 TMH ROM van vagy majd a BOE2 TMH lesz rajta, ha veszik a fáradságot és kiadják végre valamelyiket!A partíciókat miért akartad visszaállítani? Elmászott a /preload mérete?
ODIN-nal max a leírásom II. pontja alapján lehet visszaállítani a gyári PIT fájl Repart betallózássa a /preload partíciót, ha 9,8MB lett a XEH ROM miatt!l! -
Bigyo13
őstag
-
Bigyo13
őstag
Nem árt garancia szempontból!
A Telekomosra várok én is, jön az pár napon belül szerintem, ha észreveszi a Telekom, hogy van új 5.0(#19251) szabakaa: mindenki azt csinál amit akar
Nem véletlen találták ki a régiókódokat
És nem véletlen vannak a különböző ROM-ok sem.. , ha mindegy lenne melyiket tesszük fel, akkor lenne egy ROM az egész Európának azt kész, de nem így van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest