- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Hővezető paszták
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nem is mondtam, hogy ez egy rossz telefon, vagy bármi bajom lenne vele. Ami zavar, hogy ha jól tudom be volt jelentve S3-ra a Kitkat, amit később visszavontak. Szerintem elég valószínű, hogy emiatt. Mert itt látszik, hogy megtudják csinálni rá, fektettek bele energiát, de csak annak adják oda, aki most veszi meg.
"Nem jellemző más gyártókra sem, hogy két éves telefonjaikra kihoznák a legújabb Androidot" - De az sem, hogy két év múlva megint kiadják kvázi ugyan azt a telefont. És ha már kiadják, akkor nyilván nem felejtették el. Ergo..
-
Norb€€€
aktív tag
"Kitkat kell? Akkor vedd meg hozzá újból ugyan azt a telefont!" Gratulálok Samsung, így tovább! (Y)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged