- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
Divinity #8294 üzenetére
Csak azt irtam, hogy nem lehetetlen, hogy egy mobil eszkoz meg tudja hatarozni a helyzetet GPS nelkul is. Ha jol gondolom, az API csak egy endpoint az adatokhoz.
Ha jol tudom nem is haromszogel, csak kozelito adatot ad a jelerosseg alapjan, vagy teruletet.
(Bazi nagy kek kor a mapson )Igazad van, az A-GPS nel olvastam valamikor egy cikket (mar nem talalom), hogy terveztek, hogy barmelyik toronyrol le tudja kerni az adatokat, igy SIM nelkul mint a segelyhivas bizonyos informaciokat at tud adni (Pozicio, pontos ido). De a jelek szerint nem lett a szabvany resze.
Meg mielott a gyermekem szuletett szerettem ilyeneket olvasni: [link] (most nem tudom mivan a pontosan a Samsungban)
Detail: Router/modem cannot see any satellites or satellite signal is very weak. However, router/modem has Data network and router is then configured for A-GPS feature. Expected Result: If a satellite fix cannot be obtained within the fix timeout period (255 sec or less), the modem will display the Reference/Cellular Tower location. This is not the current location of the router/modem. Also, timestamp will be displayed incorrectly.Itt is csak azt akartam irni, hogyha nincs GPS, de van neted es a telefonod meg akarja hatarozni a helyzeted akkor nem lehetetlen egy kozeli pontot talalni neki.
A cella tornyok 2 es 50 (max 80) km tudnak lefedni, 5G eseten parszaz meter ha jol tudom.
A cellak varosban eleg surun vannak. Ha nincs GPS jel akkor is kap egy kozelitest, es abban be tudom hatarolni merre jartam es merre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Wise (ex-TransferWise)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest