- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
A feleségem használ ilyen okoskarkötöt az A40-es telefonján. Mi is belefutottunk ebbe a hibába. Az áruházból nem volt hajlandó frissíteni a telefonon a Huawei Mobile Services appot ami a karkötő működéséhez kell. Külön kellett letöltenem az APK [link] fájl és telepíteni a legújabb verziót. Azóta működik neki.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Én is sokáig kerestem mert jól eldugták.
Mikor újra indítod a telefont, megjelenik az üzenet, hogy a telefon újra indult. Érintsd meg az üzenetet, megjelenik a a telefon értesítései menü. Érintsd meg a telefon újra indult menüpontot. (Halványítva jelenik meg mintha nem lehetne kikapcsolni) Itt tudod kikapcsolni. Ha még így van, mert én még a frissítés előtt kapcsoltam ki. Most, hogy kérdezted, kerestem az alkalmazások értesítései menüben de nem találtam meg. -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #560 üzenetére
Hol vetted a telefont? Nem valami buherált cucc egy sufnigsm boltból?
-
Wheelbarrow
aktív tag
Telefonálás közben nektek is villog egy apró zöld pont a kijelzőn a közelségszenzornál a kamera mellett? Pontosabban csak akkor villog ha nem kihangosítva vagy headsettel telefonálok. Ilyenkor nem használja a szenzort, nem villog.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Fönt van az csak mind a hármat le kell tölteni a teljes teszthez. A Galaxy store-ban is megtalálod ha beírod a keresőbe. 😉
-
Wheelbarrow
aktív tag
Nekem jól működik úgy, hogy háromszor adtam meg ugyan azt az ujjam, így nincs gond vele.
-
Wheelbarrow
aktív tag
A két telefon között 20 ezer az árkülönbség, szóval szerintem pont, hogy az A51 nem megy annyira mert az nem éri meg. OK, hogy 20 ezer is pénz, de szerintem akkor sem éri meg. Ha 100 ezer alatt lenne akkor már igen. A frissítési mizéria. Ha valamit állandóan frissítenek az nekem például azt jelenti, hogy valami nem stimmel vele, azért kell frissíteni állandóan. Ha meg új funkciók lesznek elérhetőek egy frissítéssel az pedig azt, hogy fizettem valamiért amit a frissítésig nem használhattam. Szóval kétélű fegyver ez az állandó frissítés, de a felhasználók többsége igényli mert ettől érzi úgy, hogy törődnek vele.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Megjött a frissítés a függetlenre is, (XEH) áprilisi biztonsági csomaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest