Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Sztem a temash akkor alternatíva, ha fontos a passzív hűtés, és nem akar az ember játszani. Arra elvileg tökéletesen megteszi.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
satz18
őstag
Ja ez volt a röhej, hogy jön az AMD, jön a GCN, jön a temash és szét lesz alázva az intel, és amint kiderült, hogy hopp mégse, mert már a hd4000 is lepipálja, ami előző generáció, akkor jött a mentegetőzés, hogy a temash az valójában az atom ellenfele és nem ér összehasonlítani a HD4000-el, meg amúgy is keveset fogyaszt, és különben is mért kell egyáltalán szegény AMD-t bántani. Én úgy vártam a temasht és az azokkal jövő tableteket mint a messiást, de hát nem jött össze, kénytelenek vagyunk beletörődni.
-
satz18
őstag
a 360 sztem is sok de te 300 at mondtál és már a w700-as i5-el csak 280. Én arra mondtam csak, hogy ennél jóval erősebb gépet (a 17w-os i7-es alig gyorsabb) ilyen kijelzővel kompakt méretben 300k körül nem találsz. Nem csak tabletek között hanem amúgy se. Nézd meg pl az asus thichi mennyibe kerül és abba is csak 2 magos proci van és nincs vga.
-
satz18
őstag
Azt mondod, hogy az i5 elég ssd vel. Na ebben is pont az van. Szóval nem értem a problémádat. Ez ultrabook viszonylatban igenis egy bika konfig. A 11 colos IPS FHD panelek nagyon drágák. A zenbookok ennél drágábbak, a 15 colosak tudnak erősebbek lenni, de általában azoknak gyengébb a kijelzője, vagy lásd mac retina, nagyon drágák. De ott a w700 i3-al ssdvel ami még mindig "bika" és FHD IPS és csak 220k ba kerül. Szóval ezeknek a tableteknek a teljesítménye igen is jó, a VGA-t leszámítva.
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Bika? Na akkor örülnék ha mutatnál egy olyan gépet ami megvan 300k ból FHD IPS panellel, és 4 magos i7-es proci van benne, SSD-vel, és egy erős VGA-val.
Na jó ott az acer v3 de abban nincs valami bika VGA és kb az az egyetlen.[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
AMD fronton csak temasht lesz a tabletbe. A hd4000-et sem éri el a radeon 8280, a 4600 5200-ról nem is beszélve. Nézz meg egy összehasonlító tesztet. Én is ledöbbentem elsőre, de ez van. Még a kabini is alul marad. Csak a richard tudja legyőzni, de az elvileg csak közepes és nagy méretű notebookokba lesz.
-
satz18
őstag
Egy acer w700 i3-al 226k ért sztem sokkal jobban megéri. Ahhoz ugyan nincs dokkoló, de én pl szinte csak külső billentyűzetet használok a laptopjaimnál, szóval itt sem lenne fájdalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- XPEnology
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest