Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Egy percig nem gondoltam, hogy a kiskerek hibája.
Egyszerűen csak eljátsszák, hogy feldobnak egy hírt, miszerint bizonyos okok miatt drágább lesz a termék, és el is kezdik szépen emelni az árat.
Nyáron gondoltam, hogy veszek memóriát, ugyan nem tudtam volna még mibe rakni, de úgy éreztem jó ára van. De meggondoltam magam, mert azt mondtam, hogy lesz ennek még jobb ára is, de ha nem azért olyan sokat biztos nem fog drágulni. Na, ezt jól be is néztem.
A kiszemelt memóriacsomag 2x16Giga ddr4 nyáron 36-37.000.- Forint volt. Most mennyi? 74.000.- Forint.
Én elhiszem ha valami drágul annak lehet oka, de ezt ne akarja senki megmagyarázni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fujifilm X
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest