- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Azt hiszem megnyertem a srácokkal kötött fogadást, hogy ez lesz az első komment.
a_n_d_r_e_w: az ipon úgy tudom az alaplap miatt szívott nagyon sokat. Nekünk is volt abból az alaplapból, de nem véletlenül teszteltünk másikkal (azzal ami a pakkban jött - megjegyzem, nekik más volt a csomagban). Tuningolt eredményekben azonos órajelek mellett is elmaradt a hero-tól, és alapon is ez volt a helyzet. Sajnos nagyon rosszul csinálták AMD-nél, se driver, se bios...nálunk is később lesz játékteszt. Már tegnap előkészítettem a terepet, de mondtam, hogy megvárjuk az új drivereket és biost - pedig akkor még csak sejtettem, hogy ezzel lesz a probléma, de jó megérzés volt.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Windows nagy pontosságú eseményidőzítője felel a komplex multimédiás programok hatékony működéséért, de meglepetésre az AMD új processzorának inkább csak árt.
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K 6mag 12szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Gondolkodjunk? Ryzen 5 2600x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest