Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
SunMount3r #33 üzenetére
Nekem a Define R4-ben a gyári ventik vannak, én meg vagyok elégedve velük. Halkak és már vagy 4 éve használom őket. Régebben teszt erejéig Akasa Viper PWM-re cseréltem őket de azok irdatlan hangosak voltak, menniük kellett.
Noctua-n viszont én is gondolkodtam, csak azért mert több venti kellene mivel gyárilag csak 2-t kaptam. Ahogy utána olvastam biztos nem lehet megbánni a cserét viszont azt nem tudom megmondani mennyivel jobbak. Neked kell eldönteni, hogy kell-e a jobb airflow halk üzem mellett, szerintem viszont első körben benchmarkolj és állítgasd a venti fordulatszámokat. Legyen összehasonlítási alapod egy esetleges csere esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest