Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuwakka
csendes tag
Szevasztok!! Megakarom kérdezni hogy az első helikopteres résznél mit kell azzal a 3 zölden villogó gecivel csinálni?Mert szétlőni nem birom őket sőt semmit se birok velük kezdeni!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Chuwakka
csendes tag
Szevasztok!! Megakarom kérdezni hogy az első helikopteres résznél mit kell azzal a 3 zölden villogó gecivel csinálni?Mert szétlőni nem birom őket sőt semmit se birok velük kezdeni!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
AXisBOLD
addikt
hát elég fura, gyakorlatilag mindent lehet a játékban: megmászni, szét tépni, leölni...de pont emiatt veszíti el az élvezhetőséget...viszont ha nincs is ebben igazam, azért egy rossz vagy középszerű gameplay mindent hazavág, pl assassins creed még mindig kedvenc, de nem egy áttörő pont az unalmasan ismétlődő küldetések miatt...ennél is valami hasonlóra számítok, mert akárhogy is jól néz ki ez a zúzás egy idő után baromi unalmas lesz.
-
keIdor
titán
Egy próbát kap...
-
hétalvó
addikt
a helikopteres rész tetszik, kérnék ezzel a grafikával egy desert strike klónt.
-
paulka
tag
Látom sok jövőbe látó van. Erről a vidiről, hogy a retekbe lehet leolvasni, hogy olyan, mint a Hulk, ergo nem nagy eresztés. A Hulk egy néhány hónap alatt összecsapott film-játék adaptáció volt + gyenge port. Akinek nem jön be a stílus, az meg nem értem miért fikázza...
-
ThaBoss
senior tag
ugyanaz a vacak mint a Hulk-os játék, csak jobb grafikával...
Nem egy nagy eresztés... -
LackoMester
addikt
valahogy nemgyözött meg...nemigazán jönnek be ezek az ugri-bugri játékok...
-
haky
senior tag
Úgy érzem én inkább türelmesen várok hátha valamikor kiadja David Braben az Elite legújabb részét. Már ha lesz...Az volt minden idők egyik legjobb játéka...Szabadság, kereskedés, kalózkodás, a végtelen űr és a bolygók!
-
Tomekk.
aktív tag
Már csak ilyen gagyi játékok lesznek, vagy csak nekem nem tetszik a mostani felhozatal?
-
Nunder
őstag
Egyre jobban tetszik ez a gamma. Ez a parkour érzés meg a gyilkolászás/alakváltás nagyon erős kombó. Ha elfutkos az én gépemen is a demo (ha lesz egyátalán) akkor meglessük a teljest is lehet.
-
BannHUN
csendes tag
válasz
Kai Hansen #6 üzenetére
Szerintem is.
-
Valty
aktív tag
Nem azért, de nekem bejön
-
Prof01
veterán
Nagyon jó!
-
Sirandrish
legenda
válasz
bishoplogan #3 üzenetére
hát ez majd kiderül mennyit dob rajta de ha nagyon hajazni fog a Hulkra akkor sok jót nem jósolok neki
-
bishoplogan
senior tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Viszont jó AI-val, ha jól megfigyelted még sandbox játékban nem tudtunk lopakodni, és most eljőőő ez az idő is. Lopakodol vagy rambózol.
-
Sirandrish
legenda
háááááát....trailer alapján én ettől sokkal de sokkal többet vártam..
ez egy Hulk klón..ami hát valljuk meg egy sz*r voltez ugyanaz lesz csak más karakterrel/képességekkel...GTA szintü küldiket kell majd felvenni aztán szétcsapni mindenkit...
ez a video számomra csalódás..de azért megvárom a játékot.. -
konas
senior tag
Ebben a gameplay-ben,pl azt vettem eszre hogy nem egy nagy szam a graf-ja a jateknak.
Ajjaj,kezdek izgulni..Legalabb a ver szine legyen keraly
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mini-ITX
- Mobil flották
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000