Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit foglalkoztam csak C-vel az egyetemen, mégse érzem kevesebbnek magam, illetve engem az nem érdekel, hogy az alkalmzás szerver hogyan kezeli a belső kis állapotát, memória területeit. Más kérdés, hogy a Garbage Collection ismerete Java vonalon példának okáért igazán hasznos és szükséges.
-
Szia!
Véleményem szerint, ha a jövődet is figyelembe vesszük akkor C,Java, vagy Javascript vonalon lehet érdemes elindulni. Pascal és hasonszőrű társait, ha lehet elkerülném, az egyetem elvégzése után nem valószínű, hogy pascal tudással el tudnál helyezkedni. Személy szerint Java fejlesztéssel foglalkozom, mellette privátban Javascript (nodejs) stacket használok. Azt gondolom, hogy a világ egyre inkább olyan irányba halad, hogy gyorsan, ezáltal olcsóbban lehessen egy alkalmazást elkészíteni. Éppen ezért python, javascript, ruby is érdekes lehet, ami szimpatikusabb számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest