Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Annyira azért nem veszti az árát, nekem egy Prestigio Mutipad 7.0 Pro Duo van, 37 ezerért vettem még februárban, de 25 ezret bármikor kapnék érte még ma is, sőt ha kifogok egy hozzánemértőt az még 30-et (vagy többet) is megad érte
Egyébként ilyen Prestigio féle márkákra én nem adnék ki többet 50 ezernél, ha 80 ezrem van, akkor már hozzárakok egy kicsit és veszek Asus-t vagy más ismert márkát. Persze én titkon abban bízom, hogy előbb utóbb a Nokia/MS is kijön egy viszonylag olcsó tablettal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként ilyen Prestigio féle márkákra én nem adnék ki többet 50 ezernél, ha 80 ezrem van, akkor már hozzárakok egy kicsit és veszek Asus-t vagy más ismert márkát. Persze én titkon abban bízom, hogy előbb utóbb a Nokia/MS is kijön egy viszonylag olcsó tablettal.