Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Annyira azért nem veszti az árát, nekem egy Prestigio Mutipad 7.0 Pro Duo van, 37 ezerért vettem még februárban, de 25 ezret bármikor kapnék érte még ma is, sőt ha kifogok egy hozzánemértőt az még 30-et (vagy többet) is megad érte
Egyébként ilyen Prestigio féle márkákra én nem adnék ki többet 50 ezernél, ha 80 ezrem van, akkor már hozzárakok egy kicsit és veszek Asus-t vagy más ismert márkát. Persze én titkon abban bízom, hogy előbb utóbb a Nokia/MS is kijön egy viszonylag olcsó tablettal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként ilyen Prestigio féle márkákra én nem adnék ki többet 50 ezernél, ha 80 ezrem van, akkor már hozzárakok egy kicsit és veszek Asus-t vagy más ismert márkát. Persze én titkon abban bízom, hogy előbb utóbb a Nokia/MS is kijön egy viszonylag olcsó tablettal.