Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan én is így gondolom.
Ez olyan mint amikor nekem még nem volt meg a Playstation, csak PC-m volt és mindig mondtam magamnak, hogy „engem úgysem érdekelnek azok a konzolos játékok...”. Sőt, először a Horizon: Zero Dawnra is mondtam magamnak, hogy hát ez milyen hülyeség lehet, hogy robotszörnyek ellen harcolni. De mikor már egy csomó új játék jött és láttam a trailer alapján, hogy ezt mindenképp ki akarom próbálni, akkor már mindenképpen akartam egy konzolt. De tény, hogy engem sem érdekel minden Sony-s exkluzív, pl. a Shadow of the Colossus a gameplayek alapján nem fogott meg. Viszont az utóbbi időben azt látom, hogy God of War kell, Detroit: Become Human must have, illetve az új pókember is érdekel. Meg persze Unchartedot már jó ideje ki akartam próbálni, mert a Tomb Raider annyira nem jött be. S örülök neki, mert nagyon tetszett. Pedig nekem régen soha nem volt konzolom, mindig PC-n játszottam. PC-re viszont hiába várok akár egy új Left4Deadre vagy valami új, különlegesebb játékra, csak nem jön olyan, ami annyira érdekelne. Így ott valamelyik multiplatform játékkal multizni szoktam, PS4-en meg single playerezek.
-
szzoo
tag
"nem èrdekelnek az Ex címek" - ezt így önmagában értelmetlen, erre szokott jönni a hüledezés. Mintha valaki az alapján szelektálna, hogy nem érdeklik a Game of the year címek (csak példaként, játékoktól függetlenül írom). "egyszerűen semmi sem motivál arra hogy kipróbáljam" - így már értelmet nyer amit írsz. Akkor igazából nem tudom mi motiválhatna, annyi műfajú és témájú játékról beszélünk. Pedig, ha kipróbálnád, akkor biztos... (és visszatértünk az előző kommentemhez...)
-
Wesder
titán
Szerintem meg egyszerűen csak nem tudjátok megèrteni hogy igen is vannak olyan emberek akiken egyszerűen nem èrdekelnek az Ex címek. Tudom hogy jó a GoW, a HZD, a DBH etc, de egyszerűen semmi sem motivál arra hogy kipróbáljam.
Van ilyen. El kell fogadni ès nem hüledezni hogy hát ez meg hogy lehet?Peace
-
szzoo
tag
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
Annak könnyű ezt mondani, aki nem próbálta ezeket a játékokat. Aki végigvitte, meg hirtelen nem tud mivel játszani. Most a God Of War mellett minden játék gagyinak érződik - hiába vannak nagyon jó multiplatform játékok.
A PS játékosok meg a GamePasst becsülik alá. Én is. Ha most adnának nekem 150, akár 300 "ingyen" játékot legyintenék. Mondanám: itt a 18e forint, csak kérek még egy olyat, mint az utóbbi évek exkluzívjai.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
Hát pedig nem egy rohadt nehèz dolog.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
Az Xbox topikban találsz belőlük bőven.
(Disclaimer: XONE-om és PS4-em is van, XONE az elsődleges gépem. A PS4-et csak az exkluzívakért tartom.)
-
válasz
hombre[EU] #7 üzenetére
Nálam is hasonlóan szerepelt a demó! Én most elnapoltam a GoW megvételét ezen játék végett, mert túl sok lenne megvenni mindkettőt egyszerre. Ezt viszont azonnal meg akarom venni. A demót 4-szer végigvittük különböző módokon tesómmal, s 3-szor más volt a végkifejlet. Nagyon izgalmasnak találom ezt az Androidos témát is, főleg, mert a közeljövőben aktuális lehet.
-
hombre[EU]
veterán
Kipróbált a demot. Az álllam padlót fogott. Grafikában mérföldkō. A cselekmény intenzív és a scifi is helyén van. 3 játszható karakter/android,morális dillemmák és a készítōk szerint 25-30 óra a komplett story. Egyesek már a demó alapján egy fél review-val elōálltak 😁 nem, a pillangóhatás nem egy órán belül jelentkezik, az a hashajtó.
-
szzoo
tag
Olyan szempontból hasonló, hogy az is beskatulyázható "interaktív moziként". Meg vannak benne QTE-k. Egyébként teljesen más játék. A végén akár az összes tini túlélhet vagy mindenki meghalhat. A pillangóhatás leginkább ilyen szempontból fontos.
(#2) mephi666
Hát jó, de a sztori 10-12 órás végigjátszása alatt több inger ér, mint sok másik openword játékban 100 óra alatt. Majd kiderül milyen a játék, de annak biztos nem fog tetszeni, aki időben méri a játék minőségét. Én örülök, hogy még vannak ilyen játékok. -
Wesder
titán
Az Until Dawn hasonló játèk nem? PC-n vègigjátszom, ha megèri többször is kipörgetni. Ott jobban èrvènyesül ez a pillangó hatás?
-
mephi666
nagyúr
ismerős kb ugyanezt mondta: egyszer végigmegy az adott sztorin kb 1 óra alatt, aztán párszor végigpörgeti más választásokkal és kifújt... újrajátszási faktor nem magas és nem is motiválja eléggé
elmondása alapján érdekesebb lehetett a játékot megtervezni a rengeteg elágazással, mint aztán végigjátszani
-
törölt tag
Kipróbáltam a demót.
Most már 30$-nál többet nem ér meg nekem a teljes verzió.
Ha a teljesben is csak ennyit számítanak a korábbi tevékenységeink (kb semmit), mint a demóban, akkor az év csalódása lesz számomra, mert ahhoz képest, amit beharangoztak, nagyon nem teljesíti a demóban.Nagyon nincs az, hogy minden kihat mindenre. A felfedezős részt egy az egyben ki lehet hagyni (csak a pisztoly felvétele számít, mert akkor van még +2 végkifejlet).
A többinek semmi értelme. A % mutató semmit sem számít. Az egész ááh.ui:
(A játék ettől jó, de az eddig tapasztaltak alapján egy átlagos középkategóriás cucc lesz. Nem pedig a 'nagy megváltó', ahogy sokan emlegetik. Remélem rám cáfolnak a teljessel, nagyon szeretném.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával