Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Pokesz007 #1425 üzenetére
Amúgy pl szoftveres bug ha akad nekem olyat csinált asz RN8 Pro,hogy anno újra raktam a rendszert előtte simán beállítottam egy csengőhangot utána meg az alap xilofon csengőhangot erőltette akármit is állítottam be ha az alkalmazásokban állítottam ha a tárcsázóban állítottam be a csengőhangot akkor meg az új csengőhangot meg a xilofon hangot egyszer játszotta le aztán egy zenelejátszós trükkel be lehetett állítani amit akartam.Gondolom x3 pro-n is van egy két bug.
De van azért vissza út a 14 napos elállás
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest