- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
-
Mr.QwErT
csendes tag
-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok,
Esetleg találkozott más is azzal a jelenséggel hogy be van kapcsolva a mobilnet, van 4G/4G+ ikon de mégsem forgalmaz a telefon? APN természetesen rendben van. Ha a preferált hálózatot átrakom 3G-re majd újra 4G-re akkor újra működik.
-
ates2
senior tag
Megoldas ha mp3-at nem tudsz csengohangkent beallitani, egy teljes torles. (Gondolom gyarivissza)
Miui forumon egy srac irta,hogy nala az megoldotta a problemat. (Tehat ez valami sw bug lesz) -
Richoo44
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #1592 üzenetére
Csak nem
.Bár, ma már ki tudja, melyik appba van belekódolva....
Richo -
Richoo44
aktív tag
-
Richoo44
aktív tag
Néhány napja én is felraktam a 11-et.
Gyűjtöttem a tapasztalatokat.
Én eddig semmilyen negatívumot nem tapasztaltam, a melegedés sem számottevő.
Nekem fontos volt, hogy játszani tudjak rajta, a PUPG kicsit behúzott.
A lényeg, hogy 2 óra játék után is max 40 fok volt a hőmérséklet, ami szerintem egész jó.
Néha melegszik random, amikor a háttérben valamit csinál, de nem vészes.
Ennyi amit látok, minden egyenletes, nincs lassulás.
Richo -
-
-
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Viktor0610 #1581 üzenetére
Mennyibe kerülhet a javítása kb. ?
-
válasz
Viktor0610 #1582 üzenetére
Nincs lehetőseg, nem jön fel. :)
-
-
-
Baldrick
csendes tag
Sziasztok, néha a hívott fél nem hall semmit, de én hallom. Mintha korábban olvastam volna itt erről a problémáról, de nem találom a megoldást...
-
Hege1234
addikt
válasz
Graphics #1578 üzenetére
ilyesmi driver pack felrakásával próbálkoztál?
kicsit görgess lejjebb ott van link a poco-hoz -
-
-
Halló!
Fájlátvitelre van valakinek ötlete?
USB-vel rádugom Win10-es gépre, semmi, be van állítva, hogy fájlátvitel, de nem jön fel a meghajtó.
Két Win10-es gépen is próbáltam, érdekesség, hogy az F3-asommal sem akar ez menni... Tipp ötlet?
-
Ramoskaa
senior tag
-
qge
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1538 üzenetére
Este banknak van külön app-ja az NFC fizetéshez.
ERSTE mobilePay -
ates2
senior tag
Nos úgy tűnik van rajtam kívül is más akinek hasonló gondja van,hogy a teló nem játssza le a beállított mp3 csengőhangot,csak ott sima X3 NFC van.
Lehet valami bug van az SW-ben valahol. -
ToniSlow
senior tag
Sziasztok,
MIUI 12.5-el kapcsolatosan van valakinek esetleg információja? Több helyen olvastam hogy Poco X3 NFC re 2021 Q2 a megjelenés, viszont hamarosan vége a második negyedévnek.
-
hukhl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1566 üzenetére
Az lesz az valószínűleg.
Fülhallgató ikon még kifér az állapotsávra az online rádió már nem. És ahogy ingadozik a kijelzett adatkapcsolat sebessége és lemegy 0-ra akkor egy pont jelenik meg illetve, ha van adatkapcsolat és legalább kétjegyű akkor pedig eltűnik a pont.Köszönöm a segítséget! Eddig azért nem tűnt fel mert nagyon ritkán fülhallgatózok. Elsőre hirtelen azt hittem, hogy random bekapcsolgatja a front kamerát
-
-
hukhl
csendes tag
Sziasztok! Technikai kérdésem lenne. 12.0.8-as MIUI-m van már jó pár hete. Most vettem észre netezés közben, hogy véletlenszerűen a front kamera mellett balra egy fehér háttér esetén fekete, fekete háttér esetén fehér pont(pötty) jelenik meg. Ez mi lehet, mi a funkciója? Csak 1-2mpre jelenik meg. Bocs a hülye kérdésért neten nem találtam róla semmit.
Köszönöm a válaszokat!
-
fehermokus
aktív tag
Sziasztok, lehet nem teljesen tartozik ide, de van egy Poco X3 Pro-m. Felraktam rá egy TWRP-t, minek következtében elszálltak az IMEI-k és a MAC addressek. VAn-e köztetek valaki, aki meg tudná javítani? Doboza megvan, Mi fiók aktivált rajta - mondjuk leszedni nem tudom róla.
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok. ti hasznaljatok automatikus fenyerőt?? mert enekem sotet szobaban meg mindig nagyon leveszi a fenyerőt ha kikapcsolom esbeallitom a nekem kellemes ertekre a fenyerőt akkor meg kint napsütésben keves a telo fenyereje olyankor visszakapcsolom az automatukus fenyerőt de ha bemegyek akkor megint fullra leveszi a fenyt megint allitanom kell
-
Predatorr
őstag
válasz
Viktor0610 #1560 üzenetére
Már rájöttem, h xiaominál ez olyan windos-os és amd driveres módon megy.
No de most próbáltam fotót átméretezni, de „pár pillanat” szerepel az ikon alatt, és nem működik, hiába várok. Ilyen sem volt frissítés előtt.
Még mindig original rendszer és lajncsör. -
-
Predatorr
őstag
válasz
Viktor0610 #1543 üzenetére
Nem jelzi ki a legutóbbi frissítés óta. Messengerrel meg majd szív a kolléga
.
-
-
ates2
senior tag
válasz
Viktor0610 #1551 üzenetére
ami itt neked van 3 ikon jobb oldalt, olyan nálam nincs is
-
vittorio7
őstag
válasz
y300fire #1534 üzenetére
És ez a cseh raktáras megbízható webáruház?
Itt, hogy van a garancia?Van paypal-ös fizetés?
Mert én nem látom.A goboo.com-ra ahonnan rendeltünk ezt írták:
"A mobilt ráadásul egy hivatalos Xiaomi eladótól (spanyol) lehet megvenni, aki ingyen szállítja EU-n belü, ráadásul spanyol garancia is jár hozzá, két éves, a kijelzőt pedig fél éven belül ingyen cserélik, ha összetörik. A garanciázáshoz sem kínába, csak Spanyolországba kell visszaküldeni."
-
Peaceliker
addikt
válasz
Viktor0610 #1546 üzenetére
Igen, tudom, hr lehet kéne... De nagyon nehezen veszem rá magam ilyesmire... Majd ha 1-2 frissítés nem segít akkor sztem kap egyet
-
-
ates2
senior tag
válasz
Viktor0610 #1551 üzenetére
Najo,fogalmam sincs minek nem adott engedély, átnézni egyesével meg halál
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest