Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Ennek sosem volt létjogosultsága. Stadia havidíjáért előfizetsz vagy a GamePass-ra, vagy a PS hasonlójára, a konzolokat meg megveheted 10-20 Stadia-s játék áráért hozzá. Csók. És nem kell szupravezető alapú hálózat a google szerveréig, hogy elviselhető ping-ed legyen...
-
hogabesz
aktív tag
Hát, stadia-ra már nem hiszem : https://blog.google/products/stadia/message-on-stadia-streaming-strategy/
-
Neurotoxin
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Eddig valóban így volt, majd látjuk, mindenesetre nem fogom elkapkodni a vásárlást....
-
montana92
csendes tag
Ez a 60 eurós árcímke honnan jött? Én semmilyen külföldi oldalon/hivatalos forrásból nem láttam konkrét árat.
-
nubreed
veterán
Azt tegyük hozzá, hogy az első nagy de ugyanakkor az egyetlen nagy DLC -je is. Már korábban mondta a CDPR , hogy nem lesz több.
#5 Zigur: Tényleg 60 euró a DLC?
Az tényleg sok...
Bár, hogy ha a fő sztorival minimum azonos mennyiségű kontentet kapunk akkor lehet, hogy megéri.
-
Zigur
senior tag
60 euro a DLC, kicsit soknak érzem
-
Heroes fan
őstag
válasz
BoneDragon #1 üzenetére
Jaja ideje volt, nagyon fos lett mára ezek az őskövületek.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
BoneDragon #1 üzenetére
Majd jövőre vissza lesz telepítve az SX-re. Végigjátszottam street kiddel, 2 féle befejezéssel, XS patchel, nekem tetszett, már komolyabb bugokkal nem találkoztam. El sem tudom képzelni, hogy mit "művelhetett" One S-en, a Fat-ről meg nem is beszélve...A DLC-re is kiváncsi vagyok, de a teaser egyáltalán nem győzött meg..
-
Bennyboy
őstag
válasz
BoneDragon #1 üzenetére
+1
-
BoneDragon
veterán
Na akkor ideje elővenni a játékot, ha már ennyi patchet kapott.
Végre elengedték a régi ratyi konzolokat, már az alapjátéknak sem szabadott volna megjelenni rájuk. De hát a máni...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kiegészítő jövőre várható PC-re, Google Stadia-ra PS5-re és Xbox Series X/S-re, az előző generációs konzolokra már nem kapjuk meg.
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest