Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adee9
újonc
Sziasztok!
Szeretnék ilyen kütyüt vásárolni karácsonyra. 2 termék közt vacilálok: http://www.edigital.hu/Televizio_es_szorakozas/Multimedia_lejatszo_Android_mini_PC-c2183.htmlAz egyik a Fuso Tv by wayteq, a másik pedig a Concorde android mini pc 401bt.
A fuso tv-ben tetszik a távirányító (a tesztekben is dicsérték) és a fuso tv alkalmazás.
Viszont én szeretnék full hd-s filmeket is nézni, amire a Concorde talán alkalmasabb.
Ezt a fuso tv alkalmazást utólag tudom majd telepíteni a Concordera?
Eddig a Concorde felé hajlok inkább, de jó lenne ha valaki megerősítene a döntésemben (esetleg rácáfolna).Köszönöm a válaszokat!
-
Keksz03
senior tag
-
zsolez76
tag
válasz
asanotadanob #245 üzenetére
Nekem kb 20cm-re volt a router a sticktől és nagyon lassú volt a net. Odébraktam a sticket 1méterre,egyből jó lett! Ki érti ezt?
-
zsolez76
tag
Nálam a manuális csatorna vált be! Végigmentem 1-13-ig és a 11,12,13 csati vált be! 25mb/s!
Ja,és a mixed jött be,úgy működik frankón a youtube is! Egyedül a gyári hálózatok progi nem lát semmit,akár ,hogy próbálom,de az es file browser/explorer vált be az mx playerrel,mert ez nem akad hálózaton és fég a full hd is megy akadásmentesen,csak nem szabad beletekerni!
-
Keksz03
senior tag
válasz
asanotadanob #245 üzenetére
Nem voltam benne biztos h ez még a router válogatós probléma vagy már gar jellegű lesz inkább! ű
Nem az enyém a Fuso, egy családnál üzemeltem be, ha arra járok kipróbálom, bár feljebb olvastam h mixed módban is jól ment pár embernek ha meglett a megfelelő csatorna, ami jó hír mert régi noti is van a házban és az N only nem lenne jó! -
asanotadanob
tag
Szerintem próbálgasd, azzal nem veszthetsz semmit
Fél óra alatt megvan.
Tedd N only-ba, és szerintem hátulról kezd a csatornákat, a legutolsótól visszafele. Minden beállítás után router rebootolás és egy speedtest a sticken. Jobbat én sajnos nem tudok ajánlani. Nekem ezzel működött.Szerk.:
És tedd a router minél közelebb a stickhez. -
Keksz03
senior tag
Egy sima "Igen" vagy egy "Nem" is megteszi ám, mert látom rengetegen tanakodtok rajta mit válaszoljatok a kérdésemre...
-
asanotadanob
tag
válasz
asanotadanob #238 üzenetére
Csináltam egy factory resetet, és úgy néz ki, hogy rendbe jött a dekódolás. Azt lehet tudni, hogy esteleg a gyári lejátszót firssítik-e esteleg a karakterkódolás miatt?
Megelőztek
-
zsolez76
tag
válasz
asanotadanob #240 üzenetére
Igen,ez a kínai karakteres felírat igen zavaró,jó lenne ezt javítani valahogy..
-
Keksz03
senior tag
Nálam az van h vagy egyből kapcsolódik de a wifi jel szürke marad, mutatják a nyilak h van forgalom de net nuku, 5-10 perc mire kékre vált akkor igen nyögvenyelősen van csak net, ha van.
Régi router van, ma vittem egy újabbat, N only sem segített, sőt volt h már kapcsolódni sem akart, kiírta h kapcsolódva, aztán megint h hitelesítés, IP cím lekérése, csatlakoztatva, aztán kezdte elölről...pedig volt h ment szépen, S4-emen osztottam netet a múltkor arra is simán fellépett, ma IP lekérésnél megállt a tudománya...
Kérdezném h próbálgassam én is a mixed/n only dolgot és a manuális csatornákat mert másnak is ilyen volt aki panaszkodott wifi problémára vagy a kütyü lehet rossz? -
kelzsoca
félisten
válasz
asanotadanob #238 üzenetére
AMLogic alatt a gyári lejátszónál nincs jobb, tehát azzal kellene használni/próbálni.
-
asanotadanob
tag
Nálatok a full HD-s videók dekódolásával minden rendben van?
Több lejátszó, MX Player, Dice Player és a stock is ugyanazt csinálja az összes videóval. Megnéztem több kódolású videót is és a hardveres dekódolásra gyanakszom.
Egy pár másodpercre elcsúszik a hang és eltolódnak a színek, aztán a hang visszaáll, de a színek nem.
Olvastam valami 1080p-s kernelről, bár nem szívesen flashelgetnék.
Vagy GPU-val lehet a baj? -
solt9
csendes tag
Nem volt még android készülékem. Esetleg a beépitett vagy egy másik rátelepíthető böngészővel lejátszhatók e ezek az online tv adások?
-
solt9
csendes tag
Most szeretnék venni egy ilyen készüléket. Online flash tv adásokat le tud játszani a készülék? pl innen: http://myhit.tv/ http://www.alfoldtv.hu/
-
zsolez76
tag
Végre látja a belső sd a stick,megoldottam! Próbálta már valaki a 3D-t? Akár milyen filmet próbáltam 3D-re átnyomni,mindig azt írja,hogy az eszköz nem támogatja a 3D formátumot!
-
Mike88
senior tag
Nem szeretném, hogy felidegesítsd magad. S magamat meg pláne nem akarom felzaklatni, mert ha elkezdem írni neked azt, amit most gondolok, akkor tutira felcseszem az agyam, mire a végére érek.
Azért álljunk meg itt inkább. Inkább többet nem járok erre, mert kezdek émelyegni. -
apeelme
addikt
Szorítkozzatok a topic témájához légyszíves!
-
Mike88
senior tag
válasz
donjohnson #229 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy egy ukb-500 filléres tétel. Az USB-LAN meg lutri, hogy milyen chipes. 28-ért vettem volna inkább a T-R42-t, no az már nem mindegy, 220volt-nál lehet egyedül kapni (Mo-on).
-
donjohnson
addikt
válasz
zsolez76 #227 üzenetére
igen, ott vettem. mondta is az eladó, hogy elvileg már nem lehetne kicserélni, de jó fej volt. most látom amúgy, hogy van egy ilyen szolgáltatásuk is: [link] szóval korrekt bolt ez az edigital.
huncutka1029: elhiszem, hogy jobban megérte volna, de nem szeretek várni.
ráadásul mostanában mindent megvámolnak, ami eu-n kívülről jön.
-
huncutka1029
addikt
válasz
donjohnson #226 üzenetére
ennyiért már ezt vettem volna
-
zsolez76
tag
válasz
donjohnson #226 üzenetére
Egy hét után kicserélték? Szerencsés vagy, mert ugye letelt a 3 nap. Lehet holnap én is megpróbálom akkor. Az extreme digitalhoz vitted?
-
donjohnson
addikt
tegnap nálam is előjöttek ezek a wifi problémák, pedig előtte 1 hétig jó volt és nem nyúltam hozzá pedig. próbálgattam egy darabig a routerbeállításokat, amiket itt írtatok, aztán ma délelőtt gondoltam egyet és visszavittem a boltba, ráfizettem egy concorde 401bt-re. tapasztalataim a wayteq fuso stick-jéhez képest:
-lényegesen jobb wifi vétel, nem akadoznak vele a videók lejátszás közben
-kevésbé melegszik youtube hd alatt
-mintha gyorsabb lenne az android
-nagyobb kurzor ikon
-ez is ugyanúgy működik a tv 1A-es usb portjáról
-nincs hozzá giroszkópos távirányító, de ez legyen a legkevesebbszóval, aki csak teheti, szerintem ne kínlódjon vele és cserélje le, mert jobban jár.
-
besaints
tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen készüléket. Alapból tetszik, a navigáció is. De a Wi-Fi nem úgy megy, ahogy szeretném. A piros utólagosan becsomagolt felirat szerint eljárva működik ugyan a Wi-Fi (router-t átállítani "N-only" üzemmódba), de így sem a régi laptop-om, sem régebbi telefonok nem tudnak csatlakozni a Wi-Fi routerre. Ezért kénytelen voltam visszaállítani a routert Auto-ra, de így meg a Fuso nem csatlakozik.
Firmware frissítésre gondoltam (mert a hardware mégiscsak b/g/n támogatású a specifikáció szerint!!)
Frissítést nem találtam a hivatalos honlapon. Van hivatalos/bármi nemhivatalos frissítés?Köszönöm a segítséget előre is.
-
Mike88
senior tag
válasz
zsolez76 #215 üzenetére
Ha az sd kártya csatolásánál "egy pillanatra felvillannak a vonalak" akkor az az internal SD kártya csatolása, mivel external SD-n nem gyűjti kategóriákba az adatokat. Szal jó helyen jársz, a kérdés csak az, hogy miért csak egy pillanatra tudja felcsatolni, ilyen elő szokott fordulni akkor, ha nem formázott belső sd-t csatol az ember, de utána egyből dob egy ablakot a rendszer, hogy nincs formázva kívánja-e most formázni.
flash-elésnél paraméter átírásnál párszor belefutottam már ilyenbe, de én formázni eddig mindig tudtam (más eszközön).
Egy biztos, hogy a külső SD-vel (azaz a micro sd kártyával) nem kell foglalkoznod, a belső sd-vel van gond.
Próbálj egy újraindítást, s utána mountolni, ha úgy sem megy, nincs sok ötletem, majd talán másnak. Esetleg ha valahogy recovery-be tudnád tenni (asszem van ezen is reset gomb), ott kellene megpróbálni egy wipe cache partition-t ha az sem akkor ugyanitt egy factory reset-et. Recovery-be tenni elvileg kikapcsolt állapotban a reset gomb benyomásával és nyomva tartásával emellett feszültség ráadásával tudod.Ja, valóban érdemes először azzal próbálkozni, amit apeelme írt.
-
apeelme
addikt
válasz
zsolez76 #215 üzenetére
Akkor valamiért megsérült és elérhetetlenné vált a belső SD kártya. pl.: rendszervisszaállítást megszakítottad, elment az áram "mittudomén"...
Csinálj egy új rendszervisszaállítást és NE piszkáld a stick-et, TV-t semmit!
A másik pedig hogy illendő lenne tartani magad a Fórum Szabályzatához és "Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
-
-
Mike88
senior tag
válasz
zsolez76 #207 üzenetére
Lehet én tévedek, s ez az egy androidos cucc kezeli a külső SD kártyát SD kártyának, de minden egyéb esetben az SD kártya amire átlehet helyezni applikációt, az az internal SD, azaz a "belső SD kártya", a külső SD kártyára azaz az "external SD-re" nem lehet áthelyezni applikációt. Amikor megpróbáltál áthelyezni, akkor azt valszeg nem a külső SD-re akarta átrakni, hanem a belső SD-re, hogy az miért is van feltelve, fogalmam sincs, az is lehet, hogy nincs felmountolva avagy nincs formázva a "gyalulás" miatt. Ha így van, mountold fel avagy formázd, ha formázni szeretné. Beállítások - tárhelynél erre rátudsz nézni.
Egyéb hardveren nálam még sosem követelt SD kártyát a Google earth. Baromira érdekes.
Szerkesztgetek közben, mert úgy érzem nem teljesen világos, ahogy leírtam. A lényeg, hogy mikor telepítetted a google earth-öt, az a belső "memóriára" került (ahol az android is helyet foglal), van ezen kívül a belső SD, s oda nem tudsz áthelyezni azért mert vagy felvan telve vagy nincs formázva, felmountolva. A Google earth pedig valszeg a belső SD kártyát követeli meg ideiglenes file-ok tárolására, no azt meg nem látja a fentebb említett okok valamelyike miatt. Tehát a történetbe egyáltalán nem játszik a készülékbe dugott microSD kártya. Ez persze csak egy tipp!!!
-
zsolez76
tag
Rendszer visszaállítást csináltam,gyalultam mindent. Micro sd berak,file kezelő látja frankón. Googe earth felrak,indít-hibaüzenet! " A program futtatásához sd kártya szükséges". Gondoltam áthelyezem a progit a kártyára,megint hibaüzi-"Nem lehet áthelyezni az alkalmazást,nincs elég tárhely!" Másnál is ilyen,vagy csak nálam?
-
zsolez76
tag
válasz
huncutka1029 #205 üzenetére
Én részemről köszi a segítséget!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
huncutka1029 #191 üzenetére
Ha már megvezeted a többieket egy butasággal ami nem is ide tartozik legalább tedd offba.
-
Mike88
senior tag
Guys, nem tudom mennyiben érint titeket, de azért megosztom veletek, ma válaszolt a kérdésemre a fuso csapat:
Kérdés: No, akkor december elseje "várós" lesz számomra. Jól értem, hogy a fuso tv teljes szolgáltatása elérhető lesz más eszközökön is, nem csak a fizetős? Azaz a "fuso tv premium" magába foglalja az ingyenes szolgáltatásokat is? Esetleg megoldjátok azt is, hogy más felbontás is (1080p) támogatott legyen vagy egyelőre csak 720p felbontású eszközök lesznek támogatottak? Jó lenne, ha a fullHD is támogatott lenne, mert 1080p-s kernelt használok, 130 centis TV-re, nem árt ekkora felbontás, de ha nem, akkor cserélem a kernelt 720p felbontásúra. RK3066 a wayteq stickjéből kiindulva gondolom én elegendő lesz, ugye? Hisz az még egy "fél árnyalattal" ezalatt a hardver alatt van. Tesztben lévőt nem teszitek elérhetővé? Így val'szeg több visszajelzést kapnátok.
FUSO Ecosytem Plc. 2013. november 27.
Kedves Miklós, Igen, egy appban lesz elérhető mind az ingyenes, mind a prémium tartalmak, és minden felbontást kezel majd az új verzió.
https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.fuso.fusoOk, azóta 15-ére ugrott át a dátum, de ez most mellékes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Interactive Brokers társalgó
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest