Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Nem rossz kis kütyü, bár az ára elég borsos és az a láb amin áll hát nekem nem jött be...
Az előadásban volt egy kis hiba a Composit illetve a Componentet illetően és aki megerősített a hozzászólásával az is tévedett ugyanis Composit és Component ez a helyes.
Az műsor továbbra is nagyon szuper , csak így tovább!!
[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
még egy megjegyzés: nyugodtan lehet szép kicsi, elrejthetős végű USB-t használni.
Csak szerezz be egy USB hosszabbító kábelt (30 cm) és nem lesz vele gond. Mivel a Samsung TV Monitor csatlakozóit egy fedlappal el lehet rejteni, már csak emiatt is célszerű. Nemcsak ennél a típusnál, hanem normál TV-nél is és akkor nem kell mindig a készülék hátulján matatni....[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy dönthető a monitor ha jól emlékszem a riportban az az állítás hangzott el, hogy nem dönthető....
csak a magassága nem állítható.
-
Prof01
veterán
Pont hogy összekeverted a kábeleket! A kompozit a hagyományos AV kábel (sárga, fehér, piros), a komponens a piros, kék, zöld.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
azbest
félisten
na akkor kritika... amikor arról beszélsz hogy jól játszik valamit, abba úgy látom belefér, hogy rossz a képarány... azt mondjuk nem tudom kivenni hogy a 720p-nél a videó lejátszása szaggat vagy a ph-tv videó.
Szóval értem én, hogy szubjektív bemutató, de azért csak jó lenne, ha elmesélnéd amit nem lehet közvetítésen át kivenni Vagy feltűnne, hogy ha valami torz vagy hibásan megy... és mondjuk megnéznéd hogy a képarány korrigálható e
-
azbest
félisten
Nem pont ilyen, de tv-s stílusú 24 colos samuk vannak kollegáimnál.. hát furcsálták hogy torzak a betűk hdmi-n át. Aztán kiderült miért:
- át kellett állítani pc módra
- sharpness-t 60% körülre venni
Így ránézésre minimális hatásúak a "képjavító" eljárások, amik foltossá és darabossá tették a betűk kontúrját.Nem azért irányított az audiokábel, mert van rajta ferrit szűrő (vagy mi)?
-
mattheus
őstag
Nekem már ilyen monitorom van már 3 hónapja és megvagyok vele maximálisan elégedve.
Persze pl. jobban örültem volna, ha DVI van D-SUB helyett, de a gépemmel HDMI-n csatlakozom úgyis. Beállítása kicsit nehézkes az elején, kicsit leizzadtam, de megérte.
Kép a képben funkció nekem megfelelő, bár gondolom van más aki belekötne.
Video lejátszás USB-ről nagyon jó, de pl. USB-s HDD-ket nem szereti, plusz nem lehet állítani media lejátszás közben a fényerőt stb. amit azért kicsit furcsállokTudom, hogy lehet ilyen áron már TV-t venni, de (!) azt azért ne felejtsük el, hogy bármely TV is legyen az ilyen áron azt nem arra tervezték, hogy az ember 50-60 cm-ről nézze !!!
PS3-al és Wii-vel és jól működik, nincs benne feltűnő lag, szóval nekem megérte.
-
D.Orion
veterán
Volt, lesd meg felvételről.
(#19) bitblueduck: 100K-ért ennél sokkal nagyobb méretű LED Full HD TV van, amit esetlegesen használhat az ember monitornak is. Oks nincs benne tuner, de ez akkor sem indokolja szerintem azt a +30K-t amit valójában ér ez a most bemutatott darab.
[ Szerkesztve ]
-
DV
senior tag
Volt-e mar a musor, vagy majd csak ezutan kezdodik?
D.Orion
Ok, koszi.
[ Szerkesztve ]
-
bitblueduck
senior tag
Valaki kerdezte samplek hol vannak: http://prohardver.hu/teszt/eminent_medialejatszok_trioja/proba.html
Amugy nem kellene a TV-monitor miez, kicsit kiabrandito volt.An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
toldy
őstag
válasz bitblueduck #17 üzenetére
Hát izé, az sem rossz.
Én már eldöntöttem hogy ilyet veszek, már csak $kedv€ kéne hozzá. ( tv)
Az élet nem habostorta.
-
Milyen/mekkora a távvezérlő? Tanítható? (Hogy csak 1 távos legyen és ne keljen 3-4et is kézközelben tartani)
A következő ötletemet szabadalmi oltalmam védi: Miért nem csinálnak olyan eszközöket, ami képes a már meglévő kedvenc távosunk jeleit megtanulni?!
A beépített hangszorók mennyire "használhatóak"? Oké nem fog mozi élményt nyújtani, de egy kihangosított telefonnál azért jobb? Nekem alapvetően ez a bajom az LCD TV-kkel. Nem bírtam, és kénytelen voltam egy kis PC hangfalat rádugni, hogy megnyugodjak.
+1 kérés: Esetleg egy "okos" tv-t is letesztelhetnél, amit internetre lehet kötni, és bemutatni hogy mit tud egy ilyen TV számítógép nélkül.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Söptöröttö #10 üzenetére
Mondtam én, hogy mondtam! Nem lehet panaszunk rá!
Pheke! Centit biztos találsz, tudod ami a varráshoz kell! Anyóst ilyenkor elüldözöd hozzátok?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
adwin
tag
szép samsung jár mellé a hölgy is??
Üdv adwin
-
Black Dragon
addikt
sry dupla.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Ezen a moncsin gondolkozok, hogy legyen e, vagy ne. A hosszúsága totoál jo, de a magassága nekem kicsit alacsony.
Amugy a monitor méretei: 579x436x216 (talppal együtt )
[ Szerkesztve ]
-
pheke
tag
válasz Söptöröttö #10 üzenetére
Aki meg leméri (ha talál egy vonalzót valahol anyósnál
És aki azért látott már olyan kortár képzőművészeti alkotást (nem is egyet) amire büszke lett volna ha maga alkotta volna.
nope...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Söptöröttö #5 üzenetére
Pheke barátunknak is felteheted mint kérdés, csak szólj neki, hogy hozzon mérőszalagot, és ezt most nem viccből mondom!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
baliii
senior tag
TVnek kicsi, monitornak nagy nekem, de tény, hogy jól néz ki
-
kenwood3
addikt
tényleg gyönyörű , kellene is de az ára nem vmi szép[link]
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
BloodRay
veterán
Hujj, hujj karácsonyfatalpas Samsung a láthatáron. Kíváncsi leszek mi lesz róla a PH!TV-ben.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Söptöröttö
tag
Én is tervezgetem egy ilyen monitor beszerzését, viszont egy gyenge pontot már találtam: külföldi fórumok szerint nem szabványosak a fali konzol rögzítőpontjai. Képek alapján úgy látszik, hogy az alsó két csavarhely közelebb van egymáshoz, mint a fentebbiek. A kézikönyv szerint egyedi konzol kell hozzá (WMN-2490), amit sehol sem lehet kapni. Ha lehetne, akkor gondolom a monitor árának kb 20-25%-a lenne, mint a hasonló termékeké, szóval felejtős. Ha valakinek volt már szerencséje ehhez a típushoz, akkor lemérhetné a rögzítőpontok távolságát. Előre is köszönöm!
-
toldy
őstag
EZAZ
Pont mostanában, pont ezt a típust szemeltem ki, nagyon tetszik. Így hírtelen nem jut eszembe semmi kérdés, de ez még változhat.Az élet nem habostorta.
-
D.Orion
veterán
Pjj, de megváltozott a műsorvezetőnk.
-
DraXoN
addikt
Egész csinos ... mindig kár, hogy az élő videókhoz nem tudok csatlakozni .. csak utólag visszanézni tudom őket.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest