- Androidos tablet topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
igyekszünk... épp most megy az agyalás, h vajon minden ph-s anyagot ki kell-e tolni oda automata, vagy elég volna csak a tesztek és a kiemelt hírek. twitter esetében valszeg marad minden, hiszen ott az azonnali frissesség a lényeg. facebookra lehet, hogy csak a szűkebb menne ki.
mindenesetre ez tényleg nekünk is új terület, biztos hozunk még hülye döntéseket, csináljuk, oszt kialakul.
-
Aha, köszi.
Mindenki: Létezik egyébként valami statisztika az efféle oldalakat aktívan használók átlagéletkoráról?
Abból kb. meghatározhatnám mennyire vagyok lemaradva a korosztályomban. Ha harminc fölött lenne a szám, már nem is a trendi majd elmúlik kategória.A saját unokatesómtól kaptam meg egypár éve, hogy nem vagyok fent az iwiw-en (de ezt úgy tudta mondani, mintha valami fura, beteg eset lennék).
Mondtam, hogy tudok róla.Előtte sem tartottuk a kapcsolatot... és hát azóta sem mélyült el.
Aktív témák
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest