- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Nos viccen kívül ennél az undormánynál (új HA) designban sokkal kellemesebbet és szebbet tudtam volna összehozni. A kedves webfejlesztő csapatnak meg visszakéne vonulnia az alapokat megtanulni, ami a webszerkesztésnél, de a napi életben is törvényszerű. A feliratok, piktogrammok és az elhelyezéseknek egyszerűnek és következetesnek kell lenniük, nem utolsó sorban átláthatónak. Nem beszélve arról, hogy az új HA-n alkalmazott színeket NEM ajánlatos egymással együtt használni. Miért? Mert ronda, nem illik egymáshoz. Ja és világos háttértől alig sötétebb keretek és betűk a webfejlesztő csapat zsenialitását tükrözik ismét. Melyik PH-s haverja csinálta.... Nagyot csalódtam eddig, mint amatőr webdesigner ebben az új PH-ban. Ezek mellett a "profik" mellett én über profinak érzem magam, vagy őket nem tartom profiknak... Remélem ezt a HSZ-t ők is elolvassák, mert bőven van hova fejlődniük...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Senki sem anyázik. Csak értetlenkedünk... Egyáltalán miért kellett egy külső céggel megcsináltatni úgy az új oldalt, hogy a felhasználókat teljesen kizártátok a fejlesztésből. Ráadásul egy valag pénzt kiszórtatok rá, ez tuti... Amit persze nekünk kell majd visszaadni nektek. Ezért nem áll módotokban visszaállni a régire, mert akkor az elfecsérelt projekt a kukába kerül a rá kidobott pénzzel együtt.
+1
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Tessék szavazni: (aki nullást ír, annak bejön az új design)
Csak néhány apró változás, amit javasolnék.
Oldalcsík háttér vagy illeszkedjen a későbbi designhoz, vagy teljesen attól elütő színű legyen. A hirdetések és különféle dobozok közötti vonalvastagság jól elkülönítse a dobozokat, így átláthatóbb lesz az oldal és az összkép is javul.Webinform, no comment...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz stranger28 #2945 üzenetére
Ugye? Bár nekem lenne 340k-m fölösben... álom, álom...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Nos nem tudom ismeri-e valaki "csiga"-t. Ő egy webdesigner-féreg (amatőr közegben előforduló kifejezés), hivatalos papírok nélkül. Neki annyi referenciája van, mint a webinform-nak lassan... Mégis csapnivaló amit csinál. Mert nem szívből-lélekből teszi, hanem pénzzért. Inkább kértétek volna fel "Nethuszárt" na ő mindkét "vállalkozást" helyben hagyná...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Egy valag pénzért eladta a felhasználóit az üzemeltető. Erről van itt szó. Kiadtak egy rakás xarért százezreket, amiután nyilván sír a szájuk és érzik ők is hogy igen csak mellé nyúltak ezzel az új HA-val. Én komolyan nem értem a magyar logikát és már igazából nem is akarom érteni. Sajnos túl sok itt a csökött agyú, aki jót szeretne tenni sok másikkal, de ehelyett szarból szeretne várat építeni... De kérdem én, ki szeretne egy xar-vár lakója lenni?
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz kerekfej #3251 üzenetére
Igen, én is annak idején pont ezért jöttem ide. Egyik barátom már évek óta regisztrált és mondta, hogy jó a légkör, színvonalasak az oldalak. Én is itt maradtam... eddig, azt hiszem. Nem fenyegetni akarok, de ha ennyire lexarják a felhasználókat, akkor azok az első lexarás után felvilágosodva, tisztán látva fognak innen elmenni máshova. Volt fórumom (Solaris, 8682 aktív! felhasználóval) szóval nagyon jól tudom, hogy mennyire foglalkozni kell és mennyire meg kell becsülni minden egyes felhasználót. Úgy látszik, hogy ezzel az alapvető szabállyal itt nagyon nem voltak teljesen tisztában.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz barca4ever #3487 üzenetére
HALLELUJA - Ahogy a Lovegun is megénekelte annó!
* Péter - 06302461862 *
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest