Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tolkarius
tag
én nagy pendrivebuzi vagyok, de nem keltette fel annyira az érdeklődésem... Ezek a candy modellek meg sztek inkább röhejesek, aki ilyen típusokhoz vonzódik sztem mást keres majd.
-
Geönczy
aktív tag
A Buffalo vajon milyen sebességre képes?
-
Devid_81
félisten
"A C092 pendrive-okat a sportosabb, aktív életmódot élő fiataloknak szánja a gyártó."
Szoval ha jovok haza egy atverekedett kocsmai ejszaka utan akkor azt is kibirja ha veletlenul lepisalom?
Igaz ezekbol egyiket sem szoktam csinalni, vagy mit jelent most az aktiv eltemod a fiataloknal? -
Badman 4ever
őstag
Azok a C091-ek nagyon tetszetősek és az írási sebességük is tűrhető.

-
.mf
veterán
Ennél nagyobb alu-házas pendrive van (volt) a kulcstartómon, rajta bootolható linux és munkák másolatai / napi back-upjai. Amíg nagyobb pendrive-om volt, vagy rendszeresen otthon felejtettem, vagy nem fért be rendesen a zsebembe. Annál a candy-nél komolyabb, fémházas, de hasonló méretűt elfogadnék, hasznos.
-
Cobra.
őstag
EU kötelezhetné a gyártókat, hogy tüntessék fel a csomagoláson a sebességeket, mert a 3-8Mb/sec elég rossz vicc. Tény, hogy jóval olcsóbbak a lassú chipek, de inkább fizetek 20% felárat egy használható pendrivért.
-
Móci
addikt
A Candy elég idiótán néz ki, de a Buffalo az tetszik. A fekete. Kíváncsi leszek az árára.
-
finest
addikt
Milyen név az, h Team Group? Nem túl fantázia dús...
-
Loretto
veterán
Van aki tényleg ilyen kis méretű pent vesz, mint ezek a Candy vackok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Programozás topic
- Autós topik
- Crimson Desert
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- 2db WD Green 1TB HDD (100/100)
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest