Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tolkarius
tag
én nagy pendrivebuzi vagyok, de nem keltette fel annyira az érdeklődésem... Ezek a candy modellek meg sztek inkább röhejesek, aki ilyen típusokhoz vonzódik sztem mást keres majd.
-
Geönczy
aktív tag
A Buffalo vajon milyen sebességre képes?
-
Devid_81
félisten
"A C092 pendrive-okat a sportosabb, aktív életmódot élő fiataloknak szánja a gyártó."
Szoval ha jovok haza egy atverekedett kocsmai ejszaka utan akkor azt is kibirja ha veletlenul lepisalom?
Igaz ezekbol egyiket sem szoktam csinalni, vagy mit jelent most az aktiv eltemod a fiataloknal? -
Badman 4ever
őstag
Azok a C091-ek nagyon tetszetősek és az írási sebességük is tűrhető.
-
.mf
veterán
Ennél nagyobb alu-házas pendrive van (volt) a kulcstartómon, rajta bootolható linux és munkák másolatai / napi back-upjai. Amíg nagyobb pendrive-om volt, vagy rendszeresen otthon felejtettem, vagy nem fért be rendesen a zsebembe. Annál a candy-nél komolyabb, fémházas, de hasonló méretűt elfogadnék, hasznos.
-
Cobra.
őstag
EU kötelezhetné a gyártókat, hogy tüntessék fel a csomagoláson a sebességeket, mert a 3-8Mb/sec elég rossz vicc. Tény, hogy jóval olcsóbbak a lassú chipek, de inkább fizetek 20% felárat egy használható pendrivért.
-
Móci
addikt
A Candy elég idiótán néz ki, de a Buffalo az tetszik. A fekete. Kíváncsi leszek az árára.
-
finest
addikt
Milyen név az, h Team Group? Nem túl fantázia dús...
-
Loretto
veterán
Van aki tényleg ilyen kis méretű pent vesz, mint ezek a Candy vackok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Buffalo és a Team Group mutatta be új, kisméretű adathordozóit.
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest