- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
Mennyire éri meg az Ornata?
-
ribizly
veterán
Igen. Amikor majd mechanikusnak hirdetik és közben valami hibrid megoldás van benne, és megy majd 1-2 év múlva az anyázás, hogy mekkora vacak ez az egész és mennek vissza a még olcsóbb előállítású membrános billentyűzetekre a népek.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Akula
őstag
Húha! Olcsósítós-facelift szagot érzek. Nem kell oda acél, jó lesz a műanyag. Könnyebb, olcsóbb, kínában pikk-pakk kifröccsöntenek 10 kilót néhány centért. Nem tudom jó-e ez az irány, de abban biztos vagyok, hogy viszik majd.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
SQX_Barto
addikt
válasz #10691584 #11 üzenetére
Magambol kiindulva ez altalaban masfajta stressz megnyilvanulasa, amit itt vezet le az ember.
Amikor eppen eleg "borus idoszakom" volt az eletemben, akkor volt egy ket ilyen csapkodas (persze nem ilyen tulspilazott baromsag, mint a videoban)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
tDr1v3r
veterán
válasz #10691584 #11 üzenetére
Az ilyen szedjen gyógyszert...
Én is szoktam idegbajos lenni, nem egyszer, de inkább veszek pár mély levegőt
vagy lemegyek egy cigire. De egy játékon felbaszni magát ennyire... nekem ez rejtély.Pedig aztán én elég noob vagyok, na meg konzolon is játszok ahol szinte csak jobbak vannak nálam...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Van, akinek nem szükséges az sem, elég ha mittudomén, kifagy. A WinMe-s időkből emlékszem egy srácra az akkori "PC-Klub"-ból, aki olyat rávert a billentyűzetre (kékhalált kapott diablo közben) hogy valamelyik billentyű a fejem mellett húzott el, pedig méterekre voltam. De egy "eszközt" (vagy bármilyen gépet) gyepálni a saját, vagy más hülyeségéért/bénaságáért, nem vall túl nagy intelligenciára én szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Érdekesek ezek a kupakok.
Nem tudom, miért pofázik végig félmagas kupakokról a marketinges csóka, amikor ez nem az, csak a kupak szoknyájának hiányzik az alsó fele, hogy biztosan kilátszon a világítás a le nem ütött gomb alól.
Cherry profilnál 7,5mm, OEM profilnál 9,2 mm magas a középső sor kupakja *, ez meg ránézésre bőven meg van 1 centi is a felfüggesztésével együtt, ha nem több.
*: Nem profilos billzeteken minden sorban egyforma dőlésszögű kupakok vannak, általában a profilos billzetek középső sorának megfelelő kupakokkal.
Érdemes megnézni a feliratok kontrasztjának hiányát is.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
senior tag
Tetszetős darabok, unszimpi àrral.
Ezeket ütni se szabad. 1500 ért vette Hardverapron egy új, 5k-s genius "gamer" billentyűzetet. Ollós "nyomó technikával"
Legjobb bill. Életem során. Erre nem merek ràb@szni ha leszed egy làma!
30000ert nem billentyűzetet veszek hanem 1366 gamer lap+cpu t[ Szerkesztve ]
"Az életben soha semmi nem lesz elég de élünk és harcolunk "
-
törölt tag
Hátnemistudom..
Valahogy nem tűnik igazán életerősnek ez a "switch" (olcsó szilikon+fémpöcök? Ez most komoly, vagy rosszul látok )
Mondjuk a hangja cuki. De ennyi
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Magyarul csináltak egy olyan mechanikus kapcsolót, amiben a stemet az eddigi rugó helyett egy gumidóm löki ki, de klikkelősre csinálták meg a fém érintkezőket, így hasonló hangja van, mint a Cherry MXnek.
(Inkább taktilisre csinálták volna meg, extra csengő-bongó hang nélkül, abból többet tudnának eladni.)Kérdés, mennyire lesz konzisztens az egyes gombok nyomáspontja, hol van az aktiválás, vajon hány év alatt válik betonkeménnyé a gumidóm.
Pozitív viszont az, hogy mechanikus kapcsókhoz hasonlóan kapcsol, így elvileg nem kell bottom-outolni, és nem érzékeny arra, hogy hol/hogyan ütöd a kupakot.
Másik meg a világítás: feliratozás elrendezéséből gondolom, hogy középen, a gumidóm alatt vannak az SMD LEDek, így a fényerőnek nem csak a kupak anyagának átlátszósága, hanem a gumidóm is határt fog szabni.
-> Nem lesz túl kontrasztos, még maximum fényerőn sem.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ribi
nagyúr
"Razer rendszere 10 billentyű egyidejű leütését is képes kezelni, ami egy ember számára teljesen megfelel."
Kivéve, ha egyszerre 2 ököllel ütöm, mert akkor az több mint 10 gomb
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- ÚJ TRUST GXT929 HELOX vezeztéknélküli gamer egér és TRUST GXT833 THADO TKL gamer billentyűzet!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151 (BX80684I59600KF) Processzor- Használt
- HP Enterprise SATA3 4TB 7200RPM merevlemez- 100/100
- Keresek Samsung S23 ultrát és Samsung S24 ultrát
- Keresem !!! 14600k/245k i5 procit