Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
Más a kernel, mások a programok, és mások a konfig fájlok difól véljúi...
cikk:,,Némileg meglepő lehet, hogy pont az Ubuntutól jött ez a kezdeményezés,"
Az intel és a Dell helyett sem Pentium vagy Inspiron lett írva.. Nem a termékből jött a kezdeményezés, hanem a Canonical cégtől.
-
buherton
őstag
Nem vagyok már teljesen kezdő. Otthon a laptopon Ubuntu van. A szerveremen is Ubuntu szerver van. De más disztrót még nem is próbáltam. Pontosabban nem volt még okom más disztrót kipróbálni. Emiatt nem is vagyok járatos más disztrókban sem. Amúgy a disztrók számát tekintve majdnem az összesnek harmada Debian alapú
. -
Lacces
őstag
Állítólag stabilabb a Debian, mint az Ubuntu. Én ezeket olvastam. (Amúgy az Ubuntu a Debian-ra épül
).
Az mondjuk igaz, hogy a Debian-ra ritkábban jön frissítés, de az általában nem bug-os. Viszont az Ubuntura többször jön, és az lehet bug-os.
Plusz, még amit szoktam olvasni, hogy az Ubuntu azért több drivert biztosít, mint a Debian.De van a "Linux kezdőknek" topik, és ott bővebb felvílágosítást tudnak neked adni a szakik

-
buherton
őstag
Valaki kifejtené, hogy mi a különbség Ubuntu szerver és a Debian szerver között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De körülberül az, amit írtam. A Debiant stabilabbnak mondják. Kevesebb hibával.
.