Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
oscar1985
csendes tag
válasz
NandorHUN #9247 üzenetére
Nincs korlatozas. De first comes first serve alapon mukodik. Szoval aki az elso 10 percben rendel az 1 hetet var, aki az utolso 10 percben az 4-6 hetet + a szallitas.
Rogton fizetni kell PayPal-al, de terhelni a kartyat csak akkor fogjak mielott szallitjak(elvileg 1 nappal elobb)
-
oscar1985
csendes tag
válasz
NandorHUN #9240 üzenetére
A preorder tenyleges rendelest jelent. A hatranya a meghivoval szemben, hogy tobbet kell varni a telefonra. Nekem pl most 2 hetet irnak, es erre jon meg ra a szallitas. Persze van aki szerencses volt es 1 heten belul postazzak a telefont, de akad olyan is akinek 1 honapot kell varnia. De ehhez nincs szukseg meghivora, csak gyorsnak kell lenni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
NandorHUN #1067 üzenetére
Nem kell IPt rejtegetni, azon az üzeneten simán továbbléphetsz, és megrendelheted pl a mailboxde cimre. Az a figyelmeztetés annyit jelent gyakorlatban hogy ide közvetlenül nem szállitanak, de épp ezért használjuk a mailboxdet. Magyar paypallal is simán lehet fizetni.
A felugró figyelmeztetésnél ott van valami olyasmi h Continue anyway, arra kell menni és továbbvisz a rendeléshez.
-
axlfsi
veterán
válasz
NandorHUN #1055 üzenetére
Szia!
Gratulálok a meghívóhoz!
- a végösszeg kb. 105ezer Ft volt
- mailboxde-vel van tapasztalat, micafighternek egy nagyon szájbarágós leírást már készítettem, de nem egyszerű kikopipésztelni, mert tele van hivatkozásokkal. Igyekszem még ma és akkor ide, publikusan, hogy mások is lássák.
- nem kell vámot fizetni (EU-ból rendeled gondolom. Én Németországot választottam)
- PayPallal egy kanyi probléma nem volt. Simán ment minden!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Kutya topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Black & Decker töltőt keresek
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest