- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodSied
csendes tag
Tényleg elég
-
-
A21
tag
-
A21
tag
Ha 79 fokon üzemel tartósan az már gáz? játék alatt természetesen
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A címben az áll, hogy "ez is elég 4K-ra" a tesztekben pedig ott van egy csomó érték 30 alatti fps-el.
Nem értem
-
trufa12
addikt
Minek erőltetni még ami nem megy? köv év, aztán már a 4k is piskóta lesz a next gen vga-knak.
Addig meg a fhd- már szinte bármivel kiválóan megy.Engem a full hd csak 1 végett zavar, baxott kicsi az asztal, kevés a hely. Nagy minden. Játékokban nem zavaró .
De sajnos addig értelmetlen 4-k monitort venni amíg nincs hozzá vga normális áron . Én személy szerint szerintem a 2018-at már meg várom . Aztán egy monitor +vga csere kb 500 ból meg is lesz... mert akkor már minek vennék gyengécskét , és akkor megint 4+ év simán..
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
aktív tag
-
Dr. Akula
félisten
válasz Bugfix1984 #340 üzenetére
Én mindig ahhoz a márkához vagyok hűséges amelyik a legtöbbet kínálja a legolcsóbban.
-
aktív tag
-
Dr. Akula
félisten
válasz Bugfix1984 #337 üzenetére
Magasabb fordulaton pörgeti a ventit és méghangosabb? nem azt mondom hogy ne vegyél ilyet, csak azt hogyha ugyanannyi pénzért van jobb is akkor miért ne azt?
-
killer095
őstag
válasz Bugfix1984 #337 üzenetére
Kiadott egy stricet ami gyári órajeleken megy, és a felhasználóra bízzák a tuningot, hatalmas ötlet
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
aktív tag
-
Dr. Akula
félisten
-
zedeRIP
tag
Látni itt, hogy sok okos ember van. Eddig AMD /ATI combo volt nekem. Most a napokban történik Intel /Nvidia váltásra. Kérdésem a következő lenne GTX 1070. Gigabyte vagy MSI. Gigabyte - ba tetszik az 1db 8pin csatlakozó keskenyebb 3 ventilátor. Magasabb órájel. MSI alap szín 8+6 Pin és szélesebb kiadás. Melyik választás lenne a legjobb. Köszönöm a segítséget.
Pontos Típusok: Gigabyte GTX 1070 G1 és MSI GTX 1070 GAMING X[ Szerkesztve ]
"Mindennek annyi az ára amennyit adnak érte" http://phmegbizhatosag.atw.hu/ A MEGBIZHATÓSÁGOM
-
carl18
addikt
Kompromisszum mentes 4K-re nem igazán! Arra GTX 1080TI lesz elég ! 4K ultra 60 fps.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
killer095
őstag
Ne mondjad már 980Ti van a háztartásba dsr-el, felrakom a felbontást lövök egy mediumot gamekbe aa nélkül és a könnyem kicsordul ahogy látom kinlodni az fps számlálót, igen alacsony az ingerküszöböd ha neked az jófajta gamelés!
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Tegnap poénból elindítottam 980-on a GTA5-öt 4K-ban. Már a legelső (bankrablós) pályán erősen szaggatott, pedig ott még semmi időjárás effekt, nagy terek, sok autó / gyalogos, vagy nagy látótáv. Bizonyára egy 970-el hasítana... A Windows desktopot persze elbírja, de nem az volt a kérdés.
-
hommeros
őstag
válasz killer095 #312 üzenetére
Nálam WQHD-n minden ment szépen, fullon (én ezekkel teszteltem: COD, BF4, FC4). Mondjuk sok játéknál azt látom, hogy a játékot frissíteni kellene, hogy kitudja hozni a maxot a kártyából.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
killer095
őstag
Adott egy 1080, 2560x1440-es felbontással megbírkózik csont nélkül? Minden fullon megy ugy? Tulajokat kérdezném Kaptam egy jó ajánlatot egy predatorra, és ahhoz kellene a vga Viszont csak másfélszer akkora pixelt kell számolni
[ Szerkesztve ]
-
W.Wilson
aktív tag
Igen, csak egy 970-nel 4K-ban max graffal (ahogy állítólag te játszol) nem lesz meg átlag 30 fps sem, a minimum meg a 10-es tartományban mozog (elég ránézni az aktuális tesztre).
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Ragnar_
addikt
-
hommeros
őstag
válasz Dr. Akula #282 üzenetére
Jah, ez tényleg a 4k-s verzió. A PG279Q-t akartam linkelni, annak a paramétereit írtam le, ha elolvasod a kommentet.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
gyerecske
senior tag
Nagyon jók lettek ezek az új Nvidia kártyák, de sajnos az árakon is látszik, hogy nincsen konkurenciájuk, annyit kérnek amennyit akarnak értük.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest