Új hozzászólás Aktív témák
-
GodSied
csendes tag
Tényleg elég
-
A21
tag
Ha 79 fokon üzemel tartósan az már gáz?
játék alatt természetesen
-
törölt tag
A címben az áll, hogy "ez is elég 4K-ra" a tesztekben pedig ott van egy csomó érték 30 alatti fps-el.
Nem értem
-
trufa12
addikt
Minek erőltetni még ami nem megy? köv év, aztán már a 4k is piskóta lesz a next gen vga-knak.
Addig meg a fhd- már szinte bármivel kiválóan megy.Engem a full hd csak 1 végett zavar, baxott kicsi az asztal, kevés a hely. Nagy minden. Játékokban nem zavaró .
De sajnos addig értelmetlen 4-k monitort venni amíg nincs hozzá vga normális áron . Én személy szerint szerintem a 2018-at már meg várom . Aztán egy monitor +vga csere kb 500 ból meg is lesz... mert akkor már minek vennék gyengécskét , és akkor megint 4+ év simán..
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bugfix1984 #340 üzenetére
Én mindig ahhoz a márkához vagyok hűséges amelyik a legtöbbet kínálja a legolcsóbban.
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bugfix1984 #337 üzenetére
Magasabb fordulaton pörgeti a ventit és méghangosabb?
nem azt mondom hogy ne vegyél ilyet, csak azt hogyha ugyanannyi pénzért van jobb is akkor miért ne azt?
-
killer095
őstag
válasz
Bugfix1984 #337 üzenetére
Kiadott egy stricet ami gyári órajeleken megy, és a felhasználóra bízzák a tuningot, hatalmas ötlet
-
-
Dr. Akula
félisten
-
zedeRIP
tag
Látni itt, hogy sok okos ember van. Eddig AMD /ATI combo volt nekem. Most a napokban történik Intel /Nvidia váltásra. Kérdésem a következő lenne GTX 1070. Gigabyte vagy MSI. Gigabyte - ba tetszik az 1db 8pin csatlakozó keskenyebb 3 ventilátor. Magasabb órájel. MSI alap szín 8+6 Pin és szélesebb kiadás. Melyik választás lenne a legjobb. Köszönöm a segítséget.
Pontos Típusok: Gigabyte GTX 1070 G1 és MSI GTX 1070 GAMING X -
carl18
addikt
Kompromisszum mentes 4K-re nem igazán!
Arra GTX 1080TI lesz elég ! 4K ultra 60 fps.
-
Dr. Akula
félisten
Tegnap poénból elindítottam 980-on a GTA5-öt 4K-ban. Már a legelső (bankrablós) pályán erősen szaggatott, pedig ott még semmi időjárás effekt, nagy terek, sok autó / gyalogos, vagy nagy látótáv. Bizonyára egy 970-el hasítana...
A Windows desktopot persze elbírja, de nem az volt a kérdés.
-
killer095
őstag
Adott egy 1080, 2560x1440-es felbontással megbírkózik csont nélkül? Minden fullon megy ugy? Tulajokat kérdezném
Kaptam egy jó ajánlatot egy predatorra, és ahhoz kellene a vga
Viszont csak másfélszer akkora pixelt kell számolni
-
gyerecske
senior tag
Nagyon jók lettek ezek az új Nvidia kártyák, de sajnos az árakon is látszik, hogy nincsen konkurenciájuk, annyit kérnek amennyit akarnak értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged