Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
válasz
pszili8 #7036 üzenetére
Igen, sejtem hogy nagyon gyenge keszenleti allapot lesz az uj lumia telefonokba, megpedig azert amit irtam, a nokia a lumia termekcsaladdal most kostol bele igazan az okostelefonok vilagaba, es nincs kozel se annyi tapasztalatuk mint a tobbi gyartonak, hogy milyen akksi is kell bele hogy kibirjon minimum 1 napot.. bar ma olvastam a htc one x telefon fel napot, vagy annal bir tobbet pedig az mar regota gyartja az okostelefonokat, kerdem en hogy lehet ekkora hibat elkovetni, sok tapasztalattal. Es kerdem en mit er egy okostelefon , amit azert vesz az ember hogy internetezzen, zenet hallgasson jo minosegben, email szinkronizalas, gps , fenykepezes , video stb, ha tudja hasznalni alig fel napot, nem er semmit kb, mert soha nem fogja tudni az illeto hasznalni, mert mindig le fog merulni. Ezert uj lumia vasarlo akkor leszek ha latok benne minimum egy 1800 as akksit. Az azt jelenti hogy ha en hallgatok naponta zenet wifin logok gps minden, eroteljesen hasznalva amire valo egy okostelefon, este elalvas elott kelljen csak feldugni toltore.
140K nyitoar nem is lenne olyan rosz ha franko telefont fognak kiadni a kezukbol jo akksival.
santa clause ettol tartottam, videokbol is atjott a rosz minoseg
angyall ne trolljkodj
-
Ricardo
titán
válasz
pszili8 #6969 üzenetére
Az nekem nem igazán jó hogy mondjuk 18:00 kor megtudom, hogy 10 perccel azelőtt próbáltak hívni viberen
Ez kicsit olyan mintha a mobilt csak akkor kapcsolnád be ha te akarsz telefonálni, de azért időnként bekapcsolnád kerestek e?
Tudom ott a mobilnet, de ha itthon van wifi miért ne használjam ki? Magát az elvet nem értem miért nem lehet állandóra tenni. -
kgergo89
tag
-
zsírsámán
senior tag
válasz
pszili8 #5696 üzenetére
Én már beletörüdtem ezekbe a dolgokba. Mikor megvettem, próbáltam rá nagyon vigyázni, de amint kivettem a dobozból és letettem az asztalra, máris volt karcolás a krómon. Elvittem szervíybe, ahol leszedették róla a szilikon tokot, erre észrevettem hogy alatta pöttyös lett. Visszajött szervízből és összekarcolták a kijelzőt. Eleinte nagyon zavartak ezek a dolgok, de mostanra már csak úgy tekintek rájuk, hogy ezekből tanulva a jövőben jobban odafigyelek. A telefon ugyanolyan jó mint volt ezektől függetlenül, nagyon meg vagyok vele elégedve, így inkább örülök, hogy egy jó telóm van pár szépséghibával, minthogyha egy tökéletes állapotú telefonom lenne, de kevésbé használhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest