Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Coleszi #1874 üzenetére
Köszi a tippet.
N95-tel sokat jártam még PPIETC-hez de sajnos ahogy látom megszűntek, pedig elfogadták a Nokia garit is náluk.
Ez a készülék egy pár hónapja fejlesztőknek kiküldött példány, amit már érkezéskor sem lehetett bekapcsolni. Akkoriban még nem forgalmazták tehát alkatrész sem lett volna.
-
NGA
addikt
válasz
Coleszi #1818 üzenetére
Marketplace ár: Bevallom soha nem érdekelt, hogy droidra mennyibe kerül ugyanaz az alkalmazás. Azt néztem, hogy ha nekem megfelel az ár, akkor megveszem, ha nem akkor nem. Akinek drága a marketplace, az ne vegyen wp7-es mobilt, hanem vegyen droidot. De felesleges összesirni a topicot azzal, hogy mennyivel drágább wp7-re a játék, mint droidra.
-
jpisti
senior tag
válasz
Coleszi #1797 üzenetére
Én nem tudom, hogy az Android market milyen árakkal operál mert csak a WP-Market árakat ismerem, de ezek szerintem vállalhatóak...
Rengeteg ingyenes app van és az értelmesebb fizetősöknek is van általában ingyenes változata amiben csak egy kis reklámot kell elviselni. Én most találtam egy ragyogó gyorshívás appot ami nekem nagy segítség és gyorsan meg is vettem a reklámmentes változatát! Ezen 3x12 nagy gyorshívó gombot lehet kreálni (és egyéb funkciókat is el lehet érni), amit autós használatnál nagyra lehet értékelni...
és egyáltalán nem volt sok érte a 235Ft!/szerintem/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest