Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
littlelion21 #8455 üzenetére
Nekem "csak" foltosodott. Vagy háromszor is leadtam szervízbe mire lett valami megoldás a problémára. Ha T-mobilon mulott volna, akkor foltos marad, de én felhívtam a Nokia panaszosztályát és így hipp-hopp lett egy full új burkolatom, még az előlap, üveg is teljesen új lett. Szóval nem lehetetlen, csak kitartás kell és nem hagyni, hogy elzavarjanak annyival, hogy korlátozott garancia, meg használatbeli károsodás, stb.
-
salgocomp
senior tag
válasz
littlelion21 #8455 üzenetére
Muszáj lesz nekik. Mert mondhatjuk hibának, mivel nem tökéletes a készülék, és kötelességük garanciaidőn belül megcsinálni. Egy 100k-s telefon ne lötyögjön meg foltosodjon. Biztonság kedvéért hívd fel a boltot ahol vetted, esetleg a szervizt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest