Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barbarics
tag
Sziasztok! Ma szerettem volna megvenni ezt a csodát a Tré-mobil-nál.(illetve tegnap is már a Webshop-ba).Mivel a webshopba nem tudtam,nos ezért bementem egy t-pontba,ahol azt mondták nincsen náluk készleten(meg amúgy is drágább árakat mondtak mint webshop-ba voltak),ezért felhívtam a 1430-at ahol azt mondták,azért nem tudok a webshopba venni készüléket csomagváltással,mert hogy a Lumia 800-nak microSIM kell.(Erre inkább nem mondtam nekik semmit,mivel ilyen szar kifogást nem hallottam még.).És végül azt beszéltük meg hogy majd szombaton felhívnak és akkor megbeszéljük.Nos viszont azt is mondták,hogy a Webshopos 10%-ot felejtsem el,s végül azt mondták 47k ért csomagváltással majd megvehetem(a 40k-s webshop árral szembe)
Nos igazából nem tudnátok tanácsot adni,vagy nem járt valaki így ahogy én?Mert én ezt nagyon Unfair dolognak tartom hogy 7k-val kell drágábban megvennem mert microSIM-es(amit kivágok magamnak...ingyen)
jah és bocsi az off-ért
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Konzol Screenshot
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest