Hirdetés
- Raspberry Pi
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#20844032 #16574 üzenetére
"Hogyan lesz normális dropboxom?"
Filebox"Hogyan lesz normális facebookom?"
m.facebook.com
Asszony az iPhone-on is ezt használja, annak ellenére, hogy mondom neki mindig, hogy van normális FB app, neki tökéletesen megfelelNem értem amúgy ezt a nagy FB hisztériát, de ez legyen az én problémám, mobilról max akkor nézem, mikor beülök a budira 10-15 percre
"Hogyan lesz normális böngészőm?"
Mit nevezünk normálisnak? Csak azért, mert manapság már "elvárt" a tabok kezelése, még nem hinném, hogy nem lenne normális egy olyan böngésző, ami ezt nem tudja... (érdekesmód a Safarival is tökéletesen megvoltam annó évekig tabok nélkül, aztán persze jöttek a tabok, nem mondom, hogy nem hasznos, de a telefon az nem arra való, hogy 40 ablakkal böngéssz egyszerre SZVSZ) Egyéb problémád is van vele, vagy csak nem elég trendi?"Hogyan lesz normális pushom, lezárt állapotban wifim?"
Az általad leírtak közül ezeket érzem egyedül normális érvnek a platformmal szemben. Bár az a helyzet, hogy mivel a telefont amúgy is gyakran nézegetem, és nem múlik rajt semmi, annyira nem zavar a gyakorlatban, mint amennyire a hiánya felzaklat (ezt a Steam fiókomhoz tudnám hasonlítani, van rajt vagy 30-40 eredeti játék, de az össz játékidőm az egész fiókra 5 óra körül van; tehát megvannak a játékok, azért mert.) Ennyi problémája meg tapasztalataim szerint minden platformnak vannak, csak máshol, másban, esetleg javítják, és kapsz helyette másik hibát. Hibátlan sosem lesz, aztán meg el kell döntened, hogy mikkel tudsz együtt élni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest