- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Ja, az új, meg jobb szoftver... A népetetés. Vagy vásárlóetetés. A legújabb sw - és első - szoftvere ez ennek a telefonnak. Mint írtam, nekem teljesen megbízhatóan működik.
Ja, megjegyzem még, hogy kb. 25 perce hívott fel egy pofa, hogy közkegyző jelenlétében és nyertem és négy milla .. és este kmár lakásra hozzák is a lóvét ...csaknéhányfeltételt .. na, én elszórakoztam a barommal6 és fél percig, hogy deficitje is legyen a névtelen számnak, majd, amikor elmondta, hogy az a feltétel, 15 percen belül kell vennem egy40ezerFt értékű t-mobile feltöltőkártyát egy benzinkúton vagy lottózóban (kérdezte,van-e a közelben ilyen és még akkorsem fogott gyanút, amikor soroltam, hogy a lottózó 367 m-re, az egyik benzinkút 427 méterre, a másik kicsit távolabb, az 546 méterre van tőlünk), szóval, miután kifaggattam, majd azt mondtam, hogy köszönöm szépen,deén még semkérem, akkor egy kpdbe a f@szom hadarással bontott...a témobilosok azt mondják, igen, már tudnak róla, csak az cseszikrá,ai vesz kfeltöltőkártyát,aztána"leellenőrzéshez" bediktálja a számot. Mert abban a pillanatban leszippantják róla.Én nem tudom, ez hogy megy, havi előfizus vagyok. Szóval ilyen is van.Már az első mondatával elásta magát, hogy 1 és tíz év között vásárolt simkártyákat sorsoltak ki számítógéppel ... így ejtve, simkártya...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest