Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
old rocker #8295 üzenetére
Nekem pl az asztali gépemnél többször makacskodott a PCSuite a szakadásaival és itt windows 7-esem van. Mikor a Nokia Maps-szel volt problémám átcuccoltam az XP-s laptopra és ott egyszer sem volt baja semmivel.
A netes akadozást nyilván nem lehet orvosolni, de szerintem a szoftver alapvetően régi oprendszeren érzi jól magát, tehát ha már nagyon az otthoni frissítés híve valaki én az ixszpét ajánlom pár napos ismerkedés után.
Egyébként nem értem mi akadálya annak, hogy az emberek letöltsék, majd kézzel frissítsék a firmwire-t ahogy tették azt anno az alaplapi BIOS-szal meg a taiwani "csakazértismindenformátumotlejátszik" asztali DVD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest